Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire gáz ha a szüleim nem...

Mennyire gáz ha a szüleim nem lesznek ott a ballagàsomon pedig meg lettek hívva ?

Figyelt kérdés

Külföldön élünk és nemsokára ballagàs. Anya azt mondta dolgozik , és nem tud jönni mert kell a pénz ( jól élünk ) , apám meg azt mondta hogy ez nem fontos esemény szóval inkább itthon marad ....

Nagyon szomorú vagyok:(

2021. júl. 2. 07:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mondd el nekik, hogy ez mennyire bánt téged, hiszen az életed egy szakasza lezárult. És akkor nem lesz semmi felhajtás, ballagási ebéd, rokontalálkozó, ajándékozás?
2021. júl. 2. 09:13
 12/28 anonim ***** válasza:
3%
Nem gáz, de megértem hogy szomorú vagy. De viszont ha 16 vagy, nem kell ott lenni anyucinak apucinak mindenhol.
2021. júl. 2. 09:20
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
elég szomorú, elég fontos esemény pedig. :(
2021. júl. 2. 09:22
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon gáz
2021. júl. 2. 09:24
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
#12 ne legyél már hülye. Ez nem azt jelenti hogy pátyolgatni kell, de szeeinted kiknek kéne elmenni a ballagásra ha nem a szüleinek?
2021. júl. 2. 09:28
 16/28 anonim ***** válasza:
9%
Elég sok diáknak nincsenek ott, legalábbis anno én ugy vettem észre, hogy sok oszttársamnak nem votl ott senkije.
2021. júl. 2. 09:38
 17/28 A kérdező kommentje:
#11 sajnos nem lesz :(
2021. júl. 2. 09:40
 18/28 anonim ***** válasza:
95%

NEKED nem gáz, az ő szégyenük.

De ne foglalkozz ezzel, a suliból búcsúzol, az a dolog lényege.

2021. júl. 2. 09:41
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
az mondjuk ciki hogy egy szabit nem tudott kivenni a gyereke kedvéért. nekem lesülne a bőr a képemről anyád helyében
2021. júl. 2. 10:32
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

A szüleidet nem értem, minket hatökrös szekérrel nem lehetett volna visszafogni a gyerekünk ballagásáról, pedig mindketten keményen dolgoztunk.

Mi nagy "lakodalmat" nem tudtunk utána rendezni, de volt egy családi ebéd a nagyszülőkkel.

Ki fog neked virágot adni? Vagy üres kézzel bandukolsz majd?:(

A leglényegesebb kérdés ebben, hogy egyébként és máskor milyen a kapcsolatod a szüleiddel? Hogy érzed magad a bőrödben a gyerekükként?

2021. júl. 2. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!