Miért néz le apám azért mert itthonról dolgozom és nem fizikai munkát végzek?
Figyelt kérdés
Hiába keresek jól vele egyátalán nem büszke rám. Általában 170 körül van a fizetésem, ez a fix ennél csak több lehet. Tehát még azt sem mondhatja hogy nincs értelme.. Ő erősen fizikai munkát végez és mindig leszól hogy "nem nagyon látom hogy dolgoznál" még akkor is mikor a laptop előtt ülve gépelem amit kell és ezt ő tisztán látja. Sokszor leszól hogy ez nem munka, legyen fix munkahelyem menjek el boltba eladónak mert az fixebb mint ez. Egyébként egy amerikai barátommal dolgozok együtt, és havi fix fizetésem van ezért nem is értem..2021. jún. 30. 18:08
31/39 anonim válasza:
Divat ide járni kamuzni úgy látszik
32/39 anonim válasza:
keres a frászt, interneten vagyunk, ne itt várjatok őszinteséget. Amúgy én meg Donald Trump vagyok, és kikapcsolódásként megtanultam magyarul, hogy gyakorizhassak. :)
33/39 anonim válasza:
Miért ne kereshetne? Ott van az a mobilfoxos gyerek is, ő is valami 16 volt, amikor kezdte a céget. Nyilván nem a saját nevén, de a lényegen nem változtat.
34/39 anonim válasza:
Nem az volt itt a lényegi része: Hanem hogy neten bárki állíthat bármit.
35/39 anonim válasza:
Ha én valakinél sokkal többet keresek, akkor is lenne bennem annyi emberség, hogy nem dörgölném az orra alá, hogy én annak az x-szeresét keresem. Ez téged minősít kedves 20-as. Emberségből nullára vizsgáztál. Gondolom a BME-s vizsgák is hasonlóan jól sikerültek.
36/39 anonim válasza:
A Monty Python csoportnak volt egy olyan jelenete, hogy az író apuka nézte le a szénbányász fiát és hordta el mindennek. Egyből ez jutott eszembe.
37/39 anonim válasza:
Nem értem miért ne lenne fix, nem vagy bejelentve?. A bolti eladó meg miért lenne fix??? Bármikor elbaszódhat valami, ami miatt lépni kell.
38/39 anonim válasza:
Már megint te? Múltkor megmondtuk, hogy nem nyitsz ajtót apádnak, probléma megoldva.
39/39 anonim válasza:
38 Ez nem mindig megoldás, én pl szeretném akkor is az apámat, ha ezzel cseszegetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!