Miért néz le apám azért mert itthonról dolgozom és nem fizikai munkát végzek?
Én nőként nehéz fizikai munkát végzek. Lockdown idején is végig mennem kellett már hajnalban dolgozni, pedig örültem volna a 2-3-4 hét kényszer pihenésnek. Felnőtt fiam homeoffice-ban dolgozik. Nem kellett korán kelnie, és amikor otthon voltam szabadnaposként, jó magam is úgy láttam, hogy nem szakad meg a melóban. Volt, hogy 10-kor kezdte a melót, de délután 1-kor közölte, hogy mára be is fejezte az aznapi munkáját. Mindezek mellett majdnem duplaannyit keres nettóban mint én. De én nem hisztizek miatta, sőt örülök is neki. Örülök, hogy sikeres, hogy nem dolgozza ki a belét kevéske pénzért. Én nekem anno nem volt szülői támogatásom, segítségem, így ilyen élet jutott nekem.Ez van. Mindig is azt akartam, hogy a gyerekem jobban éljen mint én. Ez már boldoggá tesz. Kár, hogy apád nem így gondolkodik, hiszen a szülőnek a célja, hogy a gyermeke boldog, kiegyensúlyozott ember legyen. Ne foglalkozz apáddal. Ne add fel a jó munkádat.
49/N
Na jó, akkor a napi kamu. Ha külön élsz, hogy az istenben van az, hogy “nem nagyon látom, hogy dolgoznál”, ő pedig tisztán látja, hogy a laptop előtt gépelsz.
Nem dobtak ki 18 évesen otthonról, elvégeztem félig a villamosmérnöki képzést a BME-en, majd saját vállalkozásba kezdtem a szakmán kívül, a közelmúltban költöztem külön. Én is home officeban dolgozom, csak én ennek a tízszereséért 21 évesen.
Tízes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!