Miért néz le apám azért mert itthonról dolgozom és nem fizikai munkát végzek?
Figyelt kérdés
Hiába keresek jól vele egyátalán nem büszke rám. Általában 170 körül van a fizetésem, ez a fix ennél csak több lehet. Tehát még azt sem mondhatja hogy nincs értelme.. Ő erősen fizikai munkát végez és mindig leszól hogy "nem nagyon látom hogy dolgoznál" még akkor is mikor a laptop előtt ülve gépelem amit kell és ezt ő tisztán látja. Sokszor leszól hogy ez nem munka, legyen fix munkahelyem menjek el boltba eladónak mert az fixebb mint ez. Egyébként egy amerikai barátommal dolgozok együtt, és havi fix fizetésem van ezért nem is értem..2021. jún. 30. 18:08
21/39 A kérdező kommentje:
Akkor gratulálok a kőkemény munkádhoz. Nézd el nekem hogy szerencsének neveztem kérlek. Minden rendben? Akkor további szép napot :)
2021. jún. 30. 20:31
22/39 anonim válasza:
Húszas persze, 21 évesen 1,7 milliót keresel... Aha, mesélj még :D
23/39 anonim válasza:
Biztos tisztességes munka lehet.
24/39 anonim válasza:
#20.
Szóval azt állítod, hogy 21 évesen, diploma nélkül 1 millió 700 ezer forintot keresel és még másokra mondod hogy kamuzik?
Láttam a válaszaidat máshol is, mindenhol csak kötekedsz és borzasztóan negatív vagy.
Te nem Elon Musk 2 vagy, hanem egy kiégett troll.
25/39 anonim válasza:
21 évesen saját vállalkozásod van persze. Mennyi már ki, hogy ott vagyok-e!!
26/39 anonim válasza:
Gratulálok a félig elvégzett villamosmérnökihez! x)
27/39 anonim válasza:
Köszi, kellett a sok szopatás, hogy rátaláljak a nekem való útra. Ha nem a BME-re megyek, most valószínűleg egy multinál gyakornokoskodnék alacsony fizetésért, és nem tudnám itt osztani az észt. Utóbbi szörnyű tragédia lenne.
28/39 anonim válasza:
Na és mi a titkod, hogy gyér szakmai tudással 1,7 milliót keresel 21 évesen? Kur..ákat futtatsz? xD
29/39 anonim válasza:
1,7 millió 21 évesen? Az semmi, én 5 milliót keresek és még csak 16 vagyok.
30/39 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy gyér szakmai tudásom van? Nem futtatok kur..ákat, teljesen legális meló, amit csinálok.
32, gratulálok, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!