Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon rossz, hogy anyukám...

Nagyon rossz, hogy anyukám haza utazott, hogyan enyhíthetném a lelki fájdalmat?

Figyelt kérdés

Anyukám látogatóban volt hozzánk ( külföldön élünk a férjemmel és a négy éves kislányommal).

Nem láttam anyukámat már 2 éve, a vírus miatt nem jött össze, hogy találkozzunk. Egy hétre sikerült most eljonnie hozzánk, vasárnap reggel utazott vissza, azóta úgy érzem meghaltam, úgy érzem, hogy nem találom a helyem, a gyerek jelenlétében normálisan viselkedek és a férjem előtt is, de úgy érzem, hogy ordítani tudnék a fájdalomtól eddig még sohasem volt így, ez a legelső alkalom.

Hogyan enyhíthetném a fájdalmam?

Köszönöm az esetleges válaszokat!

27/N

2021. jún. 28. 15:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
69%
Valami mentális bajod van vagy miért fáj ennyire?
2021. jún. 28. 15:13
 2/28 A kérdező kommentje:

Mentális bajom, hmm... Őszintén szólva nem hiszem, nagyon érzékeny vagyok sajnos... De eddig még soha nem fordult elő, hogy így érezzék búcsúzás után.

Nem tudom mi történik..Miért fáj ennyire?

2021. jún. 28. 15:20
 3/28 anonim ***** válasza:
74%
Bocsi, de ez olyan, mintha egy 14 éves tette volna ki a kérdést, számomra nagyon fura. Én sem láttam 5 éve apámat, aki külföldön él és én is 27 éves vagyok, de nem élek át ilyen mély depressziót. Nem szoktatok telefonálni vagy videochatelni?
2021. jún. 28. 15:26
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek videóchaten.
2021. jún. 28. 15:29
 5/28 A kérdező kommentje:
De igen szoktunk... Én sem értem mi történik velem, én sem tartom normálisnak azt, ahogyan most érzek.
2021. jún. 28. 15:30
 6/28 anonim ***** válasza:
87%
Tereld el a gondolataidat, foglalkozz a gyerekeddel, meg a férjeddel. Túl sokat agyalsz, nem dolgozol?
2021. jún. 28. 15:31
 7/28 anonim ***** válasza:
86%

Megértelek, mi is távol lakunk egymástól. Igaz mi vírus nélkül is ritkán találkozunk - évente 2x.

Viszont minden nap beszélünk telefonon és sokszor videochaten is, ez úgy érzem segít.

Gondolom te is félted anyukádat, ha van esetleg valaki, aki rá tud nézni gyakran, vagy fiziakai dolgokban segíteni, az is könnyíthet az érzéseiden.

Kitartás! 36N

2021. jún. 28. 15:35
 8/28 anonim ***** válasza:
74%

29 vagyok, 2 eve szintén nem láttam a családom, 2000kmerre vagyok, egyedül!

Nem hiszem hogy normális ahogy írsz

2021. jún. 28. 15:35
 9/28 A kérdező kommentje:

De dolgozok, de még így is túl sokat agyalok.

Szeretnék hazautazni,vagy haza költözni, lehet nem is anyám hiányzik olyannyira, hanem a hazám, de ha anya itt lenne jobb lenne...

Lehet túlságosan fáradt vagyok, ezért van ilyen rossz közérzetem.

2021. jún. 28. 15:36
 10/28 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as... Nem is volt semmiféle problémám 2 évig, hiányzott persze de nem úgy mint most, de amikor megérkezett hozzánk, annyira örültem, és most, hogy elment felkavaró volt számomra, hogy volt és nincs.
2021. jún. 28. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!