Nagyon rossz, hogy anyukám haza utazott, hogyan enyhíthetném a lelki fájdalmat?
Anyukám látogatóban volt hozzánk ( külföldön élünk a férjemmel és a négy éves kislányommal).
Nem láttam anyukámat már 2 éve, a vírus miatt nem jött össze, hogy találkozzunk. Egy hétre sikerült most eljonnie hozzánk, vasárnap reggel utazott vissza, azóta úgy érzem meghaltam, úgy érzem, hogy nem találom a helyem, a gyerek jelenlétében normálisan viselkedek és a férjem előtt is, de úgy érzem, hogy ordítani tudnék a fájdalomtól eddig még sohasem volt így, ez a legelső alkalom.
Hogyan enyhíthetném a fájdalmam?
Köszönöm az esetleges válaszokat!
27/N
Mentális bajom, hmm... Őszintén szólva nem hiszem, nagyon érzékeny vagyok sajnos... De eddig még soha nem fordult elő, hogy így érezzék búcsúzás után.
Nem tudom mi történik..Miért fáj ennyire?
Megértelek, mi is távol lakunk egymástól. Igaz mi vírus nélkül is ritkán találkozunk - évente 2x.
Viszont minden nap beszélünk telefonon és sokszor videochaten is, ez úgy érzem segít.
Gondolom te is félted anyukádat, ha van esetleg valaki, aki rá tud nézni gyakran, vagy fiziakai dolgokban segíteni, az is könnyíthet az érzéseiden.
Kitartás! 36N
29 vagyok, 2 eve szintén nem láttam a családom, 2000kmerre vagyok, egyedül!
Nem hiszem hogy normális ahogy írsz
De dolgozok, de még így is túl sokat agyalok.
Szeretnék hazautazni,vagy haza költözni, lehet nem is anyám hiányzik olyannyira, hanem a hazám, de ha anya itt lenne jobb lenne...
Lehet túlságosan fáradt vagyok, ezért van ilyen rossz közérzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!