Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viselkednétek vele ezek...

Hogy viselkednétek vele ezek után?

Figyelt kérdés
A lányom elvált, kb 1 éve. Most kiderült, hogy a házassága utolsó másfél évében már folyamatosan csalta a férjét. A váláskor úgy adta elő magát, mint aki teljesen kivan a szakításuk miatt (ő dobta ki a férjét), nem győztük vigasztalni, biztatni. Totálisan átvert minket. Nem szóltunk bele a kapcsolataiba, ő döntései,ő élete. A házasságuk tényleg tönkrement, ehhez mindketten kellettek. Nálunk viszont az egyenes út a szokás, volt válás a családunkban (felmenők között is), de előbb válok, aztán lesz új kapcsolatom, nem csalom a házastársam évekig. Mint kiderült, akivel csalta a férjét nem akar elköteleződni: házasság, gyerek; ezért volt a nagy kiborulás a váláskor, nem a volt férje miatt. Válás után majd 1 éve lett volna, hogy úgy mutassa be a szeretőjét, mintha akkoriban jöttek volna össze. Személyesen nem ismerjük, de tudjuk ki az. Most tudtam meg, hogy másfél évig csalta vele a férjét, a lányommal még nem tudja, hogy tudok róla. Nem akarok hirtelen haragomban olyanokat mondani neki, amit esetleg megbánok, de jópofizni sem tudok vele ezek után. Többszörösen eljátszotta a bizalmunkat, folyamatosan átvert minket, hazudozott nekünk. Nem tudom, ezek után hogy viszonyuljak hozzá, elmondjam-e neki, hogy tudom hogy csalta a férjét másfél évig, tudom hogy nekünk is folyamatosan hazudozott (a mai napig), vagy inkább várjam, hogy ő mondja el, mert úgyis látszik rajtam majd a feszültség?
2021. jún. 27. 06:37
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

Nem Sanyi a neve.

Úgy látszik többen vannak ugyanarra a kaptafára.

Meg még többen a behülyített nők.

2021. aug. 3. 07:35
 42/49 anonim ***** válasza:
82%
Komolyan nem értem, hogy képesek értelmes, intelligens nők beugrani az ilyeneknek. (Ideig óráig persze, de akkor is.) Valami titkuk csak van…
2021. aug. 3. 07:39
 43/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Fel nem foghatom. Megéltem már rengeteg mindent, jót is, rosszat is, nagyon rosszat is, de egyszerűen nem tudom megérteni se a lányom (mások szerint is helyes, csinos, okos nő; de úgy látszik bizonyos dolgokban egyszerűen elmegy az esze), se a többi szeretőjét annak a f@sznak, hogy hogy dőlhettek be neki.
2021. aug. 3. 09:34
 44/49 A kérdező kommentje:
2021. nov. 1. 15:52
 45/49 anonymousreview60 ***** válasza:
17%
#44: Mi a kérdés? Nyilván nem a lányod, mert ő 1-2 éve csinált ilyent, nem most.
2021. nov. 3. 21:06
 46/49 anonim ***** válasza:
85%

Több mint 3 milliót buktunk a viszonyuk miatt.

Egy 18 éves lány meg öngyilkos lett miatta amikor kiderült, hogy a nagy szerelme azért kérte tőle a titkolózást, mert mellette más szeretői is voltak, többek között a lány anyja.

2021. nov. 7. 14:25
 47/49 anonim ***** válasza:
82%
(új regisztrációm van a privát üzenetek miatt)
2021. nov. 7. 14:28
 48/49 anonymousreview60 ***** válasza:
52%

#46: "Több mint 3 milliót buktunk a viszonyuk miatt."

Hogyan?

2021. nov. 7. 14:34
 49/49 anonim ***** válasza:
89%

A kisebb rész amiatt, hogy volt amit mi fizettünk a volt vőnek és családjának úgy, hogy majd később rendezik. Ez persze a válás után már nem került rendezésre.

A nagyobb rész pedig amiatt, hogy buktunk egy bevételt 8vállalkozásunk van)

2021. nov. 7. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!