Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viselkednétek vele ezek...

Hogy viselkednétek vele ezek után?

Figyelt kérdés
A lányom elvált, kb 1 éve. Most kiderült, hogy a házassága utolsó másfél évében már folyamatosan csalta a férjét. A váláskor úgy adta elő magát, mint aki teljesen kivan a szakításuk miatt (ő dobta ki a férjét), nem győztük vigasztalni, biztatni. Totálisan átvert minket. Nem szóltunk bele a kapcsolataiba, ő döntései,ő élete. A házasságuk tényleg tönkrement, ehhez mindketten kellettek. Nálunk viszont az egyenes út a szokás, volt válás a családunkban (felmenők között is), de előbb válok, aztán lesz új kapcsolatom, nem csalom a házastársam évekig. Mint kiderült, akivel csalta a férjét nem akar elköteleződni: házasság, gyerek; ezért volt a nagy kiborulás a váláskor, nem a volt férje miatt. Válás után majd 1 éve lett volna, hogy úgy mutassa be a szeretőjét, mintha akkoriban jöttek volna össze. Személyesen nem ismerjük, de tudjuk ki az. Most tudtam meg, hogy másfél évig csalta vele a férjét, a lányommal még nem tudja, hogy tudok róla. Nem akarok hirtelen haragomban olyanokat mondani neki, amit esetleg megbánok, de jópofizni sem tudok vele ezek után. Többszörösen eljátszotta a bizalmunkat, folyamatosan átvert minket, hazudozott nekünk. Nem tudom, ezek után hogy viszonyuljak hozzá, elmondjam-e neki, hogy tudom hogy csalta a férjét másfél évig, tudom hogy nekünk is folyamatosan hazudozott (a mai napig), vagy inkább várjam, hogy ő mondja el, mert úgyis látszik rajtam majd a feszültség?
2021. jún. 27. 06:37
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
63%
Azóta van valami fejlemény?
2021. aug. 2. 07:32
 32/49 A kérdező kommentje:

Én nem bírtam idegekkel az alakoskodást és megmondtam neki, hogy tudok a viszonyáról, a megcsalásról. Először mindent tagadott, aztán történtek olyan dolgok ami miatt beismerte. A "párjának" nem ő volt az egyetlen szeretője, párhuzamosan voltak ketten-hárman, a 2,5 év alatt jópár nője volt (több férjes asszony is) Az egyik szingli nőjének gyereket is csinált (pont akkoriban, amikor a lányom már a váláson gondolkodott) A gyerek anyjáról mindenfélét terjesztett (a faszi) amikor megtudta hogy terhes. A terhessége alatt egy fillért nem adott, vagy egy bodyt nem vett a születendő gyereküknek. A szülés előtt elmondta a lányomnak, hogy "egy futó kalandból lesz egy gyereke" (hosszútávfutásnak nevezném azt a kapcsolatot, nem sprintfutamnak) Előbb-utóbb úgyis megtudta volna a lányom, mert az egyik beosztottjának csinált gyereket(akkor még nem dolgozott ott a lányom). Nagy hassal meg frissen szülten nem kellett neki a csaj, de most megint jó neki egynek (a kicsire a nagyi vigyáz)

Jelenleg úgy néz ki, megszakította vele a kapcsolatot a lányom, megtudta a nagyanyja is, teljesen kiborult tőle. A faszi részegen, vagy hencegésből olyanokat is mesélt a haverjainak amik (állítólag) meg sem történtek.

2021. aug. 2. 13:07
 33/49 anonymousreview60 ***** válasza:
20%
Engem az érdekel, hogy mit nem tudott vagy tett a volt férj, ami miatt a megfelelőbb szex vagy érdekesség érdekében félrekúrt a lányod.
2021. aug. 2. 13:12
 34/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Minden házasságban vannak problémák és azt mindenki láthatja, hogy sokkal könnyebb odavetni néhány jó szót valakinek akivel nem vagyunk együtt nap mint nap, nincsenek közös gondjaink. Magyarán egy házasság nehezebb, mint egy alkalmi szeretői viszony. A házasságban ott vannak a mindennapi nehézségek, a viszonyban meg csak a kellemes lopott órák. Mint kiderült, a lányom barátnője az elejétől kezdve tudott mindenről és falazott is neki (ő is gyakorta tartott fenn két kapcsolatot párhuzamosan, neki nem újdonság az ilyesmi) Valahogy az a f@sz mindig megtalálta mivel bolondítsa meg a nőket (főleg a házasokat) Pedig amúgy se nem egy Adonisz, nem nagylelkű (2,5 év alatt egy szál virágot, vagy egy apróságot nem vett a lányomnak) Még a dumáját se mondanám jónak. Amikor látja, hogy valaki maga alatt van, párkapcsolati gondja van, lecsap rá. Előadja a "szomorú" sorsát, megsajnáltatja magát. A hülye tyúkok meg nem veszik észre, hogy csak kihasználja őket (szó szerint minden értelemben)
2021. aug. 2. 13:27
 35/49 anonymousreview60 ***** válasza:
68%
Kösz. Tehát a megértés, hasonszőrűség illúzióját adja. Így már világosabb. Kár, hogy ennyire nem láttak előre az érintett nők.
2021. aug. 2. 13:59
 36/49 A kérdező kommentje:
Meg előadja a szomorú gyerekkor történetet: apám elhagyott minket, nem törődött velem később sem; a féltesóm apja is elhagyott minket, bla, bla, bla. Hozzájön még a: volt egy komoly barátnőm, nagyon megbántott, becsapott, emiatt nem bízok a nőkben, nem kezdek komoly kapcsolatot, félek megint így járok. És beveszik a nők, 23-tól 48 évesig.
2021. aug. 2. 15:44
 37/49 anonymousreview60 ***** válasza:
42%
Ez fura. A vázolt életút együttérzést válthat ki, de a nuni nem ettől nedvesedik.
2021. aug. 2. 17:15
 38/49 anonim ***** válasza:
67%
Belengeti a szuperpéniszt.
2021. aug. 2. 23:12
 39/49 A kérdező kommentje:

Biztos minden nőjénél megtalálta a megfelelő módszert. A lányomnál ezek váltak be. Látta, hogy gond van a házasságukban. Előadta az érdeklődő, megértő férfit. (annyiban érdekelték a dolgok, hogy miket vessen be, mi lenne célszerű) Amikor a vőm éjszakai műszakos volt, ez a f@sz meg szintén, csetelgetett a lányommal (olyan a munkaköre, hogy éjszaka ráér csetelgetni) Remekül kiszedett mindent a lányomból, közben meg fűzte, hogy menjen el hozzá. Előadta a szomorú gyerekkort (a lányom minden kóbor állatot összeszed, minden rossz sorsú embert megsajnál) 19 évesen szülte az anyja, egyedül maradt a gyerekkel, a másik gyereke apja is elhagyta őket, ... (talán nem véletlen, mert az anyja a mai napig elég könnyűvérű, a legutóbbi szertőjével /akiről tudunk/ akkor találkozgat amikor annak a felesége szakkört megy tartani)

Másik 3 nőjét "ismerem" azok közül akik párhuzamosan voltak a lányommal egy időben a szeretői: 30 közepi házas nő, azóta elvált; 48 éves házas nő: (most adják be a válópert); 23 éves lány (neki született gyereke tőle): elvált szülők, anyja egyedül nevelte, stb. Mind a munkahelyéről, vagy külsős, aki a munkahelyén is dolgozik alkalmanként.

Ráadásul még kényelmes is neki a házas nő: a nőhöz nem mehetnek, a f@szhoz igen (az anyjával lakik, érdekes módon amikor neki kell a lakás, az anyja rokonoknál, barátnőnél van. Gondolom amikor a f@sz délutános, vagy éjszakás, az anyja akkor használja a lakást) Kocsija, jogsija nincs (33 évesen), így nem kell egy nőhöz se mennie, nem "tudja" őket sehova se vinni.

100 évvel ezelőtt tipikus házasságszédelgő lett volna.

2021. aug. 3. 07:13
 40/49 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, nem Sanyi a lányod szeretője? 😅😅😅 Ismerek innen egy pontosan ilyen fаszkalapot, dettó ugyanezeket csinálja (egyszerre több nő, hazudik mindenhol, nőkön élősködik stb.).
2021. aug. 3. 07:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!