Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viselkednétek vele ezek...

Hogy viselkednétek vele ezek után?

Figyelt kérdés
A lányom elvált, kb 1 éve. Most kiderült, hogy a házassága utolsó másfél évében már folyamatosan csalta a férjét. A váláskor úgy adta elő magát, mint aki teljesen kivan a szakításuk miatt (ő dobta ki a férjét), nem győztük vigasztalni, biztatni. Totálisan átvert minket. Nem szóltunk bele a kapcsolataiba, ő döntései,ő élete. A házasságuk tényleg tönkrement, ehhez mindketten kellettek. Nálunk viszont az egyenes út a szokás, volt válás a családunkban (felmenők között is), de előbb válok, aztán lesz új kapcsolatom, nem csalom a házastársam évekig. Mint kiderült, akivel csalta a férjét nem akar elköteleződni: házasság, gyerek; ezért volt a nagy kiborulás a váláskor, nem a volt férje miatt. Válás után majd 1 éve lett volna, hogy úgy mutassa be a szeretőjét, mintha akkoriban jöttek volna össze. Személyesen nem ismerjük, de tudjuk ki az. Most tudtam meg, hogy másfél évig csalta vele a férjét, a lányommal még nem tudja, hogy tudok róla. Nem akarok hirtelen haragomban olyanokat mondani neki, amit esetleg megbánok, de jópofizni sem tudok vele ezek után. Többszörösen eljátszotta a bizalmunkat, folyamatosan átvert minket, hazudozott nekünk. Nem tudom, ezek után hogy viszonyuljak hozzá, elmondjam-e neki, hogy tudom hogy csalta a férjét másfél évig, tudom hogy nekünk is folyamatosan hazudozott (a mai napig), vagy inkább várjam, hogy ő mondja el, mert úgyis látszik rajtam majd a feszültség?
2021. jún. 27. 06:37
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
73%

Nem a te dolgod

Ez van

2021. jún. 27. 06:47
 2/49 anonim ***** válasza:
26%

Egy nő a házasságban akkor csalja meg a férfit

Ha a férj nem foglalkozik a kapcsolatukkal, elhidegülnek egymástól és a nő máshol keress érzelmi vigasztalást

Nem a te dolgot, hogy épp a lányodnak van e szeretője és most ő a párja vagy sem

Felnőtt nő azt csinál amit akar

2021. jún. 27. 06:48
 3/49 anonim ***** válasza:
62%

Úgy viselkednek,hogy a lányomnak már ő az új párja

Az ő élete,felnőtt nő...

2021. jún. 27. 06:49
 4/49 anonim ***** válasza:
62%
Én azért nem haragudnék rá, mert csalta a férjét. Szomorú, de ez az ő kettőjük dolga. Az, hogy hazudott/hazudik nekem, fájna, ebben az esetben nyilván nem az az oka, hogy engem rossz szándékkal átverjen, hanem az, hogy szégyenli, amit csinált, illetve kímélni akar. És mélyen elgondolkoznék, hogy hol ment félre a családunkban a bizalom, főleg ha én az egyenes útra neveltem. De: nekem pl olyan erős a kapcsolatom a lányommal, aki ugyan még kisebb, kamasz, hogy egy ilyen eset sem tudná tönkretenni. Ugyanúgy szeretném, ugyanúgy mellette állnék mindenben. Jelezném, hogy valahogy megtudtam, mi történt, beszéljük meg, nem ítélem el, de állítsuk helyre a bizalmat.
2021. jún. 27. 06:58
 5/49 anonymousreview60 ***** válasza:
61%

Felnőtt nő, azt tesz, amit akar. Szülőként jól teszed, ha segítesz neki a saját baját feldolgozni. De a számodra erkölcstelen lépéséhez nem kell jópofiznod.

Ha megy, és elmondja a párkapcsolati gondját-baját, akkor nem teríteném a lapokat, de csak úgy érintőlegesen úgy keverném a lapokat, hogy ha akarja, ki tudja bökni a megcsalást.

2021. jún. 27. 07:01
 6/49 anonim ***** válasza:
56%
Attól, hogy csalta a férjét ugyan úgy a lányod. Ha előtte is ilyen ítélkezően szóltál beszélni ne csodálkozál azon, hogy hazudik
2021. jún. 27. 07:38
 7/49 anonim ***** válasza:
48%

Felettem irok! Tudtok kerdest ertelmezni???

NEM arrol van szo, hogy a Kerdezo bele akar avatkozni, hiszen o is irta, hogy a lanya elete- o dontese!

Itt arrol van szo, hogy a lanya szemrebbenes nelkul hazudozott!

2021. jún. 27. 08:23
 8/49 anonim ***** válasza:
68%

Kedves Kérdező, a válaszokat nem olvastam el.

"Nem akarok hirtelen haragomban olyanokat mondani neki, amit esetleg megbánok, de jópofizni sem tudok vele ezek után." Hát akkor várj egy kicsit! Az idő neked, a te érzemi egyensúlyod visszaszerzéséért dolgozik.

2021. jún. 27. 08:41
 9/49 anonim ***** válasza:
46%
Magánügye. Nem tartozik rátok, hogy miért vált el. Az o dolga.
2021. jún. 27. 08:43
 10/49 anonim ***** válasza:
86%
Persz, a megcsalás, válás ,szerető a magánügye, felnőtt ember. De a hazudozás, vetítés a szülőknek, az más tészta. Én szólnék neki, hogy ne fárassza magát a hazudozással, tudom az igazságot, kíméljen meg a meséitől.
2021. jún. 27. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!