Hogy viselkednétek vele ezek után?
Bocsánatkérés elfogadva :)
Azért mert követeli, hogy mondd meg, kitől tudod, attól neked még nem kötelező megmondani.
-Tudod és kész.
- Nem az a fontos, hogy kitől tudod, hanem az a fontos, hogy MIT tudtál meg.
3/21. "Úgy viselkednek,hogy a lányomnak már ő az új párja"
Nem nevezném párnak azt, aki senki előtt nincs felvállalva egyik részről sem. Nem élnek együtt, nem találkoznak nyilvános helyen, a munkahelyükön úgy tesznek, mintha semmi közük nem lenne egymáshoz. Az nem párkapcsolat szerintem, hogy a lányom felmegy néha a "párja" "lakására", amikor az üres; szexelnek autóban, folyóparton, munkahelyen.
Egyébként mennyire biztos ez az információ? Mármint az illető biztos benne, vagy csak úgy gondolja, az a véleménye stb?
Lehet pont azért nem mondta el, mert előtte másként formált véleményt és most valahol belül ő is tudta, hogy ez nem volt helyes.
Mindazonáltal értem a problémádat. A hazugság az hazugság.
Sajnos 100%-ig biztos, máshonnan is megerősítést nyert és egyes dolgokat így utólag összerakva teljesen helytálló.
Biztos tudja belül ő is, meg azt is, hogy ez egy 180 fokos fordulat, de ez már nem egyszerű hazugság, hanem folyamatos hazudozás, félrevezetés 2,5 éven keresztül.
Főleg úgy, hogy még bizalmasan beszéltünk is róla a másfél év alatt. Akkor határozottan tagadta, sőt még a férjét állította be ok nélkül féltékenykedőnek, ami szinte már kibírhatatlan.
Ráadásul utólag nézve úgy tűnik, mintha mi falaztunk volna neki a folyamatos megcsaláshoz.
Mégis milyen anya vagy te, hogy ítélkezel a saját lányod felett?
Mondjuk magáért beszél a tény, hogy hazudott neked a lányod. Nem tudott beavatni egy ilyen dologba, mert ilyen ítélkező vagy.
Álszent nőszemély... a fülyit kesztyűben fogod meg mi?
26/27: Neked nem megy az értő olvasás. Úgy látszik erre se az iskola, se anyád nem tanított meg. Remélem, nem szaporodsz.
27/27: "Nem kéen beleavatkozni." Ezt vagy máshova szántad, vagy egyáltalán nem fogtad fel miről írtam.
26 vagyok és egy elmebeteg "rībąnc" jelzővel zaklat privát üzenetben.
Mást is?
Az elmeháborodott szerint, idegen farkakat tömök a számba a saját férjem farka helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!