Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viselkednétek vele ezek...

Hogy viselkednétek vele ezek után?

Figyelt kérdés
A lányom elvált, kb 1 éve. Most kiderült, hogy a házassága utolsó másfél évében már folyamatosan csalta a férjét. A váláskor úgy adta elő magát, mint aki teljesen kivan a szakításuk miatt (ő dobta ki a férjét), nem győztük vigasztalni, biztatni. Totálisan átvert minket. Nem szóltunk bele a kapcsolataiba, ő döntései,ő élete. A házasságuk tényleg tönkrement, ehhez mindketten kellettek. Nálunk viszont az egyenes út a szokás, volt válás a családunkban (felmenők között is), de előbb válok, aztán lesz új kapcsolatom, nem csalom a házastársam évekig. Mint kiderült, akivel csalta a férjét nem akar elköteleződni: házasság, gyerek; ezért volt a nagy kiborulás a váláskor, nem a volt férje miatt. Válás után majd 1 éve lett volna, hogy úgy mutassa be a szeretőjét, mintha akkoriban jöttek volna össze. Személyesen nem ismerjük, de tudjuk ki az. Most tudtam meg, hogy másfél évig csalta vele a férjét, a lányommal még nem tudja, hogy tudok róla. Nem akarok hirtelen haragomban olyanokat mondani neki, amit esetleg megbánok, de jópofizni sem tudok vele ezek után. Többszörösen eljátszotta a bizalmunkat, folyamatosan átvert minket, hazudozott nekünk. Nem tudom, ezek után hogy viszonyuljak hozzá, elmondjam-e neki, hogy tudom hogy csalta a férjét másfél évig, tudom hogy nekünk is folyamatosan hazudozott (a mai napig), vagy inkább várjam, hogy ő mondja el, mert úgyis látszik rajtam majd a feszültség?
2021. jún. 27. 06:37
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
91%

Bocsánatkérés elfogadva :)

Azért mert követeli, hogy mondd meg, kitől tudod, attól neked még nem kötelező megmondani.

-Tudod és kész.

- Nem az a fontos, hogy kitől tudod, hanem az a fontos, hogy MIT tudtál meg.

2021. jún. 27. 12:22
 22/49 A kérdező kommentje:

3/21. "Úgy viselkednek,hogy a lányomnak már ő az új párja"

Nem nevezném párnak azt, aki senki előtt nincs felvállalva egyik részről sem. Nem élnek együtt, nem találkoznak nyilvános helyen, a munkahelyükön úgy tesznek, mintha semmi közük nem lenne egymáshoz. Az nem párkapcsolat szerintem, hogy a lányom felmegy néha a "párja" "lakására", amikor az üres; szexelnek autóban, folyóparton, munkahelyen.

2021. jún. 27. 12:39
 23/49 A kérdező kommentje:
Amikor elkezdett az előző munkahelyén dolgozni, megszólta a főnöknőjét, mert az nős férfival kezdett, miatta váltak. A kolléganője elment szülni, az új kolléganőt szintén megszólta, mert az meg csalta a férjét. Erre ez lett az eredménye a hármasban dolgozásnak: ő is elkezdte csalni a férjét, elkezdett hazudozni, vetíteni. Én hülye meg még megsajnáltam, hogy a férje ingerlékeny meg féltékeny lett. Hát volt rá oka.
2021. jún. 27. 12:47
 24/49 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként mennyire biztos ez az információ? Mármint az illető biztos benne, vagy csak úgy gondolja, az a véleménye stb?

Lehet pont azért nem mondta el, mert előtte másként formált véleményt és most valahol belül ő is tudta, hogy ez nem volt helyes.

Mindazonáltal értem a problémádat. A hazugság az hazugság.

2021. jún. 27. 13:05
 25/49 A kérdező kommentje:

Sajnos 100%-ig biztos, máshonnan is megerősítést nyert és egyes dolgokat így utólag összerakva teljesen helytálló.

Biztos tudja belül ő is, meg azt is, hogy ez egy 180 fokos fordulat, de ez már nem egyszerű hazugság, hanem folyamatos hazudozás, félrevezetés 2,5 éven keresztül.

Főleg úgy, hogy még bizalmasan beszéltünk is róla a másfél év alatt. Akkor határozottan tagadta, sőt még a férjét állította be ok nélkül féltékenykedőnek, ami szinte már kibírhatatlan.

Ráadásul utólag nézve úgy tűnik, mintha mi falaztunk volna neki a folyamatos megcsaláshoz.

2021. jún. 27. 13:30
 26/49 anonim ***** válasza:
10%

Mégis milyen anya vagy te, hogy ítélkezel a saját lányod felett?

Mondjuk magáért beszél a tény, hogy hazudott neked a lányod. Nem tudott beavatni egy ilyen dologba, mert ilyen ítélkező vagy.

Álszent nőszemély... a fülyit kesztyűben fogod meg mi?

2021. jún. 27. 21:39
 27/49 anonim ***** válasza:
10%
Nem kéen beleavatkozni.
2021. jún. 27. 22:58
 28/49 A kérdező kommentje:

26/27: Neked nem megy az értő olvasás. Úgy látszik erre se az iskola, se anyád nem tanított meg. Remélem, nem szaporodsz.

27/27: "Nem kéen beleavatkozni." Ezt vagy máshova szántad, vagy egyáltalán nem fogtad fel miről írtam.

2021. jún. 28. 05:22
 29/49 anonim ***** válasza:
17%

26 vagyok és egy elmebeteg "rībąnc" jelzővel zaklat privát üzenetben.

Mást is?

Az elmeháborodott szerint, idegen farkakat tömök a számba a saját férjem farka helyett.

2021. jún. 28. 15:11
 30/49 anonymousreview60 ***** válasza:
15%
#29: Én férfi vagyok. Talán ezért nem zaklatnak.
2021. jún. 28. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!