Hogy viselkednétek vele ezek után?
10!
Nézd, anyuci meg apuci igencsak korlátozott gondolkodású, e4fo ha elmondta volna anno a teljes történetet már állt volna a balhé.
Félreértés ne essék, se a megcsalást, se a hazudozást nem támogatom
Hirtelen azt hittem, hogy ez a sztori a bővebb rokonságunkból van - mert nálunk is hasonló történt.
A nő egy nagy bejelentéssel lelépett a férjétől, és elindította a válópert. Előtte a barátainak, bizalmasainak már felvezette, hogy a férj hibája minden, sajnáltatta magát, hazudozott - ahogy bíróságon is.
Vigasztaltuk, felajánlottuk neki, hogy segítünk - ha nem engedi elköltözni a férje, akkor majd többen odamegyünk, hogy biztonságban be tudjon csomagolni és eljönni.
Aztán szép lassan kiderült, hogy a csávókája már a költözés előtt is megvolt - bár a kapcsolatot csak néhány héttel a költözés után tették nyilvánossá. És a férjre felhozott vádakról is kiderült, hogy hazugságok.
Ezek után mindenki távolságtartóvá vált a nővel szemben, és nem kereste, nem hívtuk meg családi ebédekre, ahogy addig.
Anyaként persze ez biztosan nehezebb, de nem oké, hogy hazudozik és manipulál, ezt valahogy meg kell értetni vele. Nem tudom, egyébként milyen a kapcsolatotok, esetleg egy darabig nem keresném őt és ha előkerül (mert valószínűleg kell neki valami), akkor szembesíteném. Nem jelenet rendezésére gondolok, higgadtan is el lehet mondani, hogy rosszul esett, amikor hazudott neked és most nem tudsz benne bízni.
10-es: Nem vagyunk korlátozott gondolkodásúak. Ha elmondta volna az elején, 2,5 éve, hogy nem jó a házasságuk, talált mást, javasoltam volna neki a válást és mellette álltunk volna. Én magam se hazudozni nem szoktam, se megcsalni a házastársam, pedig lassan 40 éve leszünk házasok. Ha nem vált volna, azt is elfogadtam volna, nem kényszeríthetem se válásra, se szakításra a szeretővel, se igazmondásra a férjével szemben.
Az bánt, hogy 2,5 éve folyamatosan megvezet minket, hazudozik és tudtunkon kívül minket is hazudozásra kényszerített (azt hittük, igazak amiket hazudott, így ennek megfelelően viselkedtünk)
Nem kislány már, 30 fölötti. 5-10 éve ő volt a legnagyobb elítélője a sógornőjének, aki nős férfiakkal tartott fenn kapcsolatot.
Amikor vált is úgy viselkedett és beszélt, mint akinek összetörik a szíve, hogy nem működik a házassága.
Már volt egyszer régebben, hogy elválnak, akkor is mellette álltam, segítettem. Akkor is amikor meggondolta magát és mégsem váltak. Erre most hazugságokba kever a tudtomon kívül már 2,5 éve. Ha most nem tudom meg ezeket, a hazugságaival belesodort volna olyan dolgokba, amik komoly kihatással vannak más családtagjainkra. Ráadásul pont akkor hozta fel, amikor amúgy is nehéz érzelmi helyzetben voltam.
Ha a kérdésemben nem derült volna ki világosan: a kapcsolatáról most sem tőle tudunk, azt gondosan titkolják 2,5 éve mindenki előtt.
15/16-os: Itt nincs nyilvánossá téve a kapcsolat, én is csak véletlenül értesültem a dolgokról.
"egyébként milyen a kapcsolatotok" - eddig azt hittem jó és bizalmas. Segítettem neki mindenben minden téren ha kérte: orvos, munka, párkapcsolat; úgy tűnt, bizalommal van felénk, sok mindent megbeszéltünk. Ezek után viszont már nem tudom mikor hazudott, mikor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!