Hogyan csitítsam a helyzetet ?
Megbántotta valamivel anyukád a feleségedet vagy csak random hisztizik? Egyébként nálunk hasonló a helyzet, Én nem vagyok oda a férjem testvéréért, cserébe nem is megyek (bár nálunk megbántott igencsak) de soha nem mondanám a férjemnek, hogy Ő nem mehet. Menjen csak, amíg nekem nem kell mennem, addig nem érdekel.
Ezt kellene megértenie a feleségednek is, hogy mégis csak az édesanyádról van szó, nem szereti, rendben van, de akkor Te hagy mehess egyedül.
Egyelőre várd ki, amíg költöztök, addig ne csatázz emiatt. Utána viszont legyen alapszabály, hogy mindkettőtöknek ugyanolyan fontosak a szülei/édesanyja. Vagyis akkor kell letisztázni, hogy pl. heti egy teljes nap elég-e, vagy hétköznap még te is, ő is elmentek a saját szüleitekhez.
Nem kell együtt mennetek. Együtt elég akkor menni, amikor névnapot, szülinapot köszöntötök, karácsony, húsvét vagy más jeles esemény van.
És töltsetek persze kettesben is sok időt. Csináljatok hétvégi programokat kettesben stb.
Szerintem még egyikőtök sem vált le igazán az édesanyjáról. Ez nem megy egyik pillanatról a másikra, de azért hosszú távon le kéne, mert ez az élet rendje.
Az nem megoldás, hogy akkor mész, amikor a feleséged még/már dolgozik, elmegy tornázni, vagy ő megy (majd költözés után) látogatni a szüleit?
Egyébként meg lassan kezdjél el leválni a mamádról, mert erre tényleg rámehet a házasságod, és ez nem jelenti azt, hogy ne szeresd az anyukádat, vagy ne menj el látogatni, hanem úgy érzelmileg, ha érted, amit mondok..:)
Hat akkor ezt neked kell megharcolnod vele. Tarts ki, ne kerdezd, csak tajekoztasd, hogy te elmesz anyukadhoz, ha elkezd kiabalni, stb, ne reagalj, csukd ra az ajtot, ne vedd fel a telefont.
Elobb-utobb vagy megerti, elfogadja, vagy valas lesz a vege.
Mondjuk en imadom a szuleimet es anyoseket is, szoktunk menni hozzajuk egyutt es kulon-kulon is, de nem heti tobb napot ulunk ott. Lehet, hogy engem is zavarna, ha kotelezo jelleggel hetente haromszor kene menni, mert azert az sok ido, es en is szeretnek kettesben lenni nyugodtan a ferjemmel, amire igazan csak hetvegen van lehetoseg.
Értem én hogy férj és feleség feeling meg tiszteletbe is tartalak titeket, de egy férfi is tartsa magát, úgy ahogy az ellentétes nem is szokta. Nőknél gyakori hogy előjön (kinél jobban kinél kevésbé) az uralkodó típus, de tudni kell kezelni, mert a végére ebből az lesz hogy neked semmit sem szabad neki meg mindent. Gondolom ezt az uralkodó típust úgy érted hogy ha felhozod neki akkor felkapja a vizet. Már kicsit hamarabb kellett volna ezt elkezdened amit írok most, és kívánom hogy nagyon szeressétek egymást tényleg jóban rosszban, de ne hagyd hogy a fejedre üljön. Férfi vagy, mutatnod kell neki hogy erős és magabiztos vagy, tudtommal a nők hordanak szoknyát nem a férfiak. Hajrá pajti, hiszünk benned.
Üdv: Egy szintén 3 lábú társad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!