Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem őszinte ember az apám....

Nem őszinte ember az apám. Nem lehet vele semmit értelmesen megbeszélni, általában azt mondja azt csinálsz amit akarsz, meg én nem tudom helyetted megoldani. Mintha nem akarná kimondani amit gondol... Hasonló helyzetek vannak nálatok?

Figyelt kérdés

Lehet távol áll a gondolkodásmódja az enyémtől azért érzem igy?

30 F

2021. máj. 12. 20:59
 1/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Mondanál egy konkrét példát, mikor nem akarja elmondani a véleményét?
2021. máj. 12. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Az én apám sokat hazudik, soha senkivel nem őszinte. Ha ígér valamit nekem vagy az öcséimnek általában csak azért ígér, hogy elhallgassunk. Valójában esze ágában sincs az, amit megígér, általában rögtön utána el is felejti. Elég rosszul hazudik (mivel soha nem emlékszik rá, mit is hazudott), mégis valahogy 5-6 évig tudott kapcsolatot tartani egy másik nővel anyám mellett. Sajnos kiderült és el is váltak.

Én azt ajánlom neked, hogy tekints rá ellenpéldaként és legyél őszinte.

26 F

2021. máj. 12. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Azért nem őszinte mert nem mondja meg neked mit csinálj adott problémával? Ebbe semmi hazugság nincs .
2021. máj. 13. 05:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze az őszinteséghez. Az, hogy valaki nem őszinte, magyarul nem ezt jelenti. Az egyébként nem lehetséges, hogy apád úgy gondolja, hogy 30 évesen felnőtt ember vagy, és oldd meg a saját problémáidat önállóan?
2021. máj. 13. 14:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor csak szipmlán buta lenne, hogy nem mond véleményt...de ezt nem hinném.Inkább sumákságra gondolok.
2021. máj. 14. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a véleményét mondaná el, az lenne a baj, hogy rád akarja erőltetni, nem?
2021. aug. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!