Tulreagálom ezt a helyzetet?
Dehogy reagálod túl.
Teljesen érthető a haragod és a bánatod is.
Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet egyszerű,de próbálj erőt meríteni abból, hogy te igenis képes vagy, és le tudsz menni ahova épp szükséges. Még akkor is, ha ez nem a te feladatod kellene, hogy legyen. Nekem már ez is nagy dolognak tűnik, én lassacskán hat éve nem tudok kimenni a lakásból, csak ha orvoshoz kell menni, de ez nagyon ritka. Nekem szklerózisom van, előtte dolgoztam.
Igaza van az első hozzászólónak, össze kellene fognotok a nevelőapáddal, nem kellene leadnia a teljes fizetését, és amit édesanyád rád kap pénzt, az tulajdonképpen a tiéd. Próbáljatok meg gyűjtögetni arra, hogy külön költöztök. Bár tudom, hogy most nagyon drágák az albérletek. A helyi szociális osztálytól vagy a családsegítőtől még nem próbáltál segítséget kérni?
Azt meg nem is értem, hogyan költhette el a nevelőapád örökségét. Alighanem igen szelíd ember lehet, hogy ezt hagyta neki.
Borzalmas gyerekkorom volt az egész rettegésbe telt mindenért ő volt az elszenvedő bármi történt velem - ???
Emellett
- A boltba gyógyszertárba bármi kell én megyek vs
- és mivel nem tudok állni egy épelméjű ember ezt felfogja ?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!