Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam meg anyámnak,...

Hogy magyarázzam meg anyámnak, hogy ne szaporítson macskákat?

Figyelt kérdés

Anyám megint idehozott 4 kismacskát. Meg még 1-et fog hozni. Természetesen fele lány akit en fogok elvinni ivartalanítani, hogy ne legyen itthon 20 macska évente. Tavaly befogtam a macskát, anyám nem engedte elvinni ivartalanítani. Az az indoka, hogy majd másnap meg elüti az autó aztán akkor kidobott pénz meg szerinte az a módja ennek, hogy élve eltemeti. Utalom az ilyen embereket, de itt falun szinte mindenki ezt csinálja És ez sokkal humánusabb megoldás, mint kirakni nagy korában.

Nekem kell az ő fszsága miatt egy havi fizetést elköltenem erre. Holott egyszer kéne megcsinálni, nem a kicsiket kínozni ezzel.

2021. jún. 24. 12:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
65%

Én feljelenteném. Ostoba, maradi ember, pont nem érdekelne, hogy a saját anyámra hívom az állatvédőket.

Menekülj abból a közegből, amint tudsz.

2021. jún. 25. 11:36
 22/23 anonim ***** válasza:
35%
Mennyi spicli él körülüttünk, aki a saját anyját is feljelentené és meghurcoltatná
2021. júl. 17. 15:17
 23/23 anonim ***** válasza:
52%
#22 mennyi nyomorult él ember körülöttünk, aki még mindig nem jött rá arra, hogy állatot nem ásunk el élve, mert az állatkínzás. Ha nem tud a szaporulattal mit csinálni, akkor ne tartson macskát vagy ivartalanítson.
2021. júl. 18. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!