0-24 ben hallgatom,hogy a Fidesz ellen beszél. Beszéljen,de engem nem érdekel. Mondtam is neki. Erre megkaptam,hogy hülye vagyok.
Elmondtam neki,hogy nekem van fontosabb dolgom is,mint ezt hallgatni erre meg azt mondta,hogy ez miatt tartunk ott ahol..
A hócipőm tele ezzel az állandó politizálással. Volt amikor a barátommal kezdtek el politizálni,apuval mi meg csak ültünk és néztünk,hogy egyszer az életben miért nem lehet nyugodtan ebédelni.
Lassan már kezdem azt hinni,hogy anyám agyára ment ez a bezártság.
17/L
2021. ápr. 26. 08:11
1/10 anonim válasza:
Igen, az agyára ment. Ha elkezd beszélni következőleg a politikáról, hagyd ott a francba. Ha nem ért a szép szóból, akkor jön a durvább út, az ignorálás. Ha ebéd közben kezd el beszélni, és nincs ott a barátod, akkor is hagyd ott. Így sose fogja befogni, ha valaki nem állítja le.
2021. ápr. 26. 08:34
2/10 anonim válasza:
Igen, az agyára ment. Mondd neki minden alkalommal, mikor rákezdi, hogy a vélemény olyan, mint a se99lyuk: mindenkinek van és SENKIT sem érdekel..
Ha azt mondja, hogy undorító, vagy unalmas a mondandód, akkor közölheted vele, hogy pontosan annyira, mint a tiéd, édesanyám...
2021. ápr. 26. 08:36
3/10 anonim válasza:
Nem tudom 17 évestől mit vár h" ott tartunk ahol" hiszen szavazti jogod sincs még.
Unatkozik, belevan már őrülve
2021. ápr. 26. 08:44
4/10 A kérdező kommentje:
Mert mondtam neki,hogy mi lenne,ha most nem azzal foglalkozna,hogy ki a sz*r meg ki nem,hanem azzal,hogy mi itt vagyunk,ott az unokája. Tehát,hogy ignorálja ezt az egészet. Na most erre mondta azt,hogy ha mindenki így gondolkozna ahogy én akkor sehol sem lenne az ország..
2021. ápr. 26. 08:50
5/10 anonim válasza:
Tök mindegy ki hogy gondolkozik
Szar darabok vagyunk akivel azt csinálnak meg amit akarnak.
Koronavírus is csak egy cirkusz jövőre a választásokra figyeld meg h " eltűnik" a fidesznek valami " jótette" miatt aztán h lehessen arra szavazni.
Attól h ontja magából a mondandóját otthon attól nem fog változni, mindig is a fidesz fog fennmaradni mert ők ezt így akarják
2021. ápr. 26. 09:02
6/10 anonim válasza:
Zenével a fülemben ülnék asztalhoz is. Én se bírnám álló nap ezt hallgatni.
2021. ápr. 26. 09:21
7/10 anonim válasza:
Nagyon szívesen válaszolnám azt egy ilyen kérdésre, hogy így és így mondjad el és ezt meg ezt mondjad neki, de őszintén szólva ez számomra is naivitás volna manapság. Én úgy gondolom és azt látom, hogy ilyen tekintetben az emberek egymáshoz képest sokszor konkrétan másik valóságban élnek, ahol a dimenziók között nincsen átjárás, legalábbis hangszigeteltek a buborékok- szerintem jellemzően egyik oldalról - elsősorban. Ebben az állapotban, ahol a nokedli szaggatástól a cipőfűzőig mindenről az jut az eszébe pl. valakinek, hogy "merazorbán", ott észérveknek, vagy egyáltalán érvelésnek nem igazán van már helye és tere, természetesen a szektásság mértékének függvényében. Én mindenképpen valami egyszerű üzenetet plróbálnék eljuttatni számára, aminek minimális esélye is van, hogy eljusson, arra vonatkozólag, hogy nem vagyok erre kíváncsi.
2021. ápr. 26. 09:34
8/10 anonim válasza:
Párttól függetlenül, neked van igazad, mert az hogy lehülyéz, mert más a vélemyényed, az nem okos döntés.
2021. ápr. 26. 09:47
9/10 Tepfal válasza:
Szerintem sehogy nem kell elmagyaráznod neki. Őt ez érdekli, ha van közönsége, beszéljen, amit akar. Nem kötelező neked lenni a közönségnek. Mondod, hogy ez téged nem érdekel és elmész onnan.
2021. ápr. 26. 09:56
10/10 anonim válasza:
Ilyenek a kriptokommunisták, bezzeg-bezzeg Kádár János idejében 3.60 forint volt a kenyér. Ha keresztény lenne az anyukád eszébe jutna, hogy van családja, hogy van nagyobb érték a világias dolgoknál és az a család. Az első a család egy normális anyánál.utána jöhet minden más. Mindenben neked van igazad, keresd meg anyádon a kikapcsológombot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!