Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam meg, hogy...

Kvadrusz kérdése:

Hogy magyarázzam meg, hogy nem vagyok meleg?

Figyelt kérdés

Hogy magyarázzam mega szüleimnek, hogy nem vagyok meleg? A szüleim nagyon alacsonyak ezért én és a testvérim is alacsonyak vagyunk. (5-en vagyunk testvérek és csak az eggyikünk 150 fölötti)Én 149cm alacsony vagyok és mert nem betegség miatt vagyuk ilyen alacsonyak ezért nem kaphattunk hormonkezelést. 4 éve 1mm-t nem nőttem, ezért örökre feladtam, hogy valaha lesz barátnőm.(Meg amúgy is hülyeség ezen idegeskedni.)2hónap és 19 vagyok és a szüleim elkezdték kérdezgetni, hogy mikor lesz barátnőm és többször el is mondtam nekik az elöbbit, de nem fogják fel. Azt hiszik meleg vagyok. Lassan kezd idegesíteni ez a kérdezősködés. Szerintetek, hogy tudnám velük megértetni?

18/F

2021. máj. 15. 00:42
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
89%

Idővel majdcsak feladják.

Egyébként ezen nekem is át kell esnem mindig, csak én ismerősökkel, rokonokkal, illetve ha új embert ismerek meg. Én ugyan viszonylag rendben vagyok a centikkel, viszont aszexuális vagyok, tehát barátnőm nekem se lehet. De ez ugye nem melegség, viszont hót úgy jön át, mikor mondom, hogy "nekem nem kell barátnő, nem igénylem". És ilyenkor már hozzá szoktam csapni, hogy "NEM vagyok meleg! :D). Aztán csak néznek, hogy miaz, hogy nem igényli valaki? :O Mondom így. 🤷‍♂️ Nekem csak az álomautóm kell, ami megvan, edzés kell, ami megvan és munka kell. Ennyi. Illetve persze egyéb hobbijaim, amik megvannak. ^^

Ezt így elmondom és bár látom a *visible confusion*-t mindenki fején, de nagyjából megértik. :D

2021. máj. 15. 06:08
 2/22 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem egyszerűbb ha inkább meleg leszel
2021. máj. 15. 06:24
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Menj el zsokénak és annyi barátnőd lesz, hogy még a tesóidnak is jut belőlük. :DDD
2021. máj. 15. 07:01
 4/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell nekik megmagyarázni. Higyjenek amit csak akarnak.

Egyébkén nagyon sok 150cm koruli lany van akit nem erdekek a magassagod ;) sok sikert

2021. máj. 15. 08:14
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

Sehogy.

Mert ha ezt kell magyarázkodd, akkor a szüleid úgyis túl hülyék ahhoz hogy megértsék.

2021. máj. 15. 08:24
 6/22 anonim ***** válasza:
37%
Amúgy megfigyeltem, hogy a hobbit nagyságú csajok is 190 cm-es pasikat akarnak.
2021. máj. 15. 08:46
 7/22 anonim ***** válasza:
93%
Miért kéne magyarázkodnod? Felesleges kör. Majd rájönnek maguktól.
2021. máj. 15. 08:46
 8/22 anonim ***** válasza:
86%

Ja amúgy zsokénak simán elmehetnél a magasságod alapján, de amúgy egy jó zsoké nem csak a magassága miatt jó, hanem azért mert jól is bánik a lóval.

Én lány létemre zsoké is akartam lenni anno. :D

De én túlnőttem a zsoké határt. :D

2021. máj. 15. 08:47
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
De mondjuk nem is bánom, hogy túlnőttem.
2021. máj. 15. 08:48
 10/22 anonim ***** válasza:
90%

Sehogy, majd rájönnek maguktól.

De ne aggódj, rengeteg veled egymagas, vagy akár nálad alacsonyabb lány is mászkál az utcákon, sok sikert!

2021. máj. 15. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!