Hogy magyarázzam meg, hogy nem vagyok meleg?
Hogy magyarázzam mega szüleimnek, hogy nem vagyok meleg? A szüleim nagyon alacsonyak ezért én és a testvérim is alacsonyak vagyunk. (5-en vagyunk testvérek és csak az eggyikünk 150 fölötti)Én 149cm alacsony vagyok és mert nem betegség miatt vagyuk ilyen alacsonyak ezért nem kaphattunk hormonkezelést. 4 éve 1mm-t nem nőttem, ezért örökre feladtam, hogy valaha lesz barátnőm.(Meg amúgy is hülyeség ezen idegeskedni.)2hónap és 19 vagyok és a szüleim elkezdték kérdezgetni, hogy mikor lesz barátnőm és többször el is mondtam nekik az elöbbit, de nem fogják fel. Azt hiszik meleg vagyok. Lassan kezd idegesíteni ez a kérdezősködés. Szerintetek, hogy tudnám velük megértetni?
18/F
20
Oké
Hát ne haragudj, de 149 cm az konkrétan épphogy nem számít orvosilag is törpenövésnek, pláne férfiaknál. Szóval te vagy a kirívó, jó lenne, ha nem te beszélnél így a nálad magasabbra nőtt lányokról úgy, mint valami genetikai hulladékokról.
Egyébként ismerkedj kifejezetten törpe nőkkel, ott simán vannak egy méteresek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!