Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam meg, hogy...

Kvadrusz kérdése:

Hogy magyarázzam meg, hogy nem vagyok meleg?

Figyelt kérdés

Hogy magyarázzam mega szüleimnek, hogy nem vagyok meleg? A szüleim nagyon alacsonyak ezért én és a testvérim is alacsonyak vagyunk. (5-en vagyunk testvérek és csak az eggyikünk 150 fölötti)Én 149cm alacsony vagyok és mert nem betegség miatt vagyuk ilyen alacsonyak ezért nem kaphattunk hormonkezelést. 4 éve 1mm-t nem nőttem, ezért örökre feladtam, hogy valaha lesz barátnőm.(Meg amúgy is hülyeség ezen idegeskedni.)2hónap és 19 vagyok és a szüleim elkezdték kérdezgetni, hogy mikor lesz barátnőm és többször el is mondtam nekik az elöbbit, de nem fogják fel. Azt hiszik meleg vagyok. Lassan kezd idegesíteni ez a kérdezősködés. Szerintetek, hogy tudnám velük megértetni?

18/F

2021. máj. 15. 00:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
8%
Ha húszas dildó van alattad, akkor van esélyed csajozni!
2021. máj. 15. 09:41
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Tanulj, hogy legyen jó állásod! AHa a bankszámlád "magas" lesz, akkor egy bulát se fog érdekelni a magasságod!
2021. máj. 15. 09:42
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
De cuki család lehettek!😊
2021. máj. 15. 09:43
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid is alacsonyak - de szülők, vagyis rögtön előtted a példa, hogy nem lehetetlen hasonló párt találni.

Öten vagytok testvérek. Egyik tesód se randizott soha? Ezt nem hiszem, mert ha mindenki begubózott volna, akkor nem téged nyaggatnának, hogy biztos meleg vagy...

Szóval van jó pár példa előtted, hogy az elképzelésed hibás, és nem lehetetlen a pártalálás.

2021. máj. 15. 09:49
 15/22 anonim válasza:
100%

Én bár magas lány vagyok a 186cm-emmel, de az alacsony pasik jönnek be.

A mostani párom 152cm, és ennek ellenére nagyon jól elvagyunk.

Szóval ne hidd hogy minden lánynak colos srác kell.

Jó humor, kellemes társaság, és figyelmesség.

23/L

2021. máj. 15. 10:47
 16/22 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy milyen neműek a testvéreim. 3 nővérem van és egy öcsém. A nővéreimnek nem számít a magasság. Mindegyikük hosszú ideje vannak párkapcsolatban. 2-nek meg már gyereke van. Öcsém (15 éves) extrovertált, míg én introvertált, szóval biztos könnyebb lesz neki a csajozás.
2021. máj. 15. 10:50
 17/22 A kérdező kommentje:

15

De jó neki. Én olyan vagyok, hogy csak alacsonyabb párt tudnák elképzelni magam mellé. És ehez tartom is magam. Mondjuk az a baj, hogy 2 nővéremen kívül nem láttam még olyan nőt aki nincs már növésben és alacsonyabb nálam.

2021. máj. 15. 11:00
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor meg is van a probléma gyökere, ne legyél napóleon.

Tanulj meg kompromisszumot kötni, ne legyen kizáró ok a magasság, mert magad alatt vágod a fát.

2021. máj. 15. 14:30
 19/22 A kérdező kommentje:

18

Ha arra gondolok, hogy odamegyek leszólítani egy nálam magasabb lányt, akkor a hányinger kerülget. Szerintem a lánynak alacsonyabbnak kell lennie. Én rég lezártam azt a kérdést, hogy lesz-e barátnőm vagy nem. Nem, nem lesz. Ha mégis lenne, akkor az max 1 hétig tartana. Akkor meg valószínűleg öngyilkos lennék,mert nagyon szeretet hiányos vagyok. De inkább ne legyen, mert nekem többet ér az életem, mint a boldogságom.

2021. máj. 15. 14:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem vagy törpeként nyilvántartva, de ha nem adsz le a "nő legyen kisebb nálam" elvárásodból, akkor legjobb lenne, ha beiratkoznál ide:

[link]

Ez itt található:

[link]

2021. máj. 15. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!