Amikor a szülők kitagadják a meleg gyereküket mert "mit fog szólni a szomszédság", azt hogy magyarázzák meg a szomszédságnak?
*alár
*nem egyetértő
Egy bovebb, kifejtett szemelyes tapasztalat, ha erdekel:
Elso korben leszogeznem, hogy reszben megertem a szuleimet, mert apamat is elzavartak otthonrol, anyamat pedig nagyon igazsagtalanul kemenyen neveltek fel a masik ket testverevel szemben.
Az ilyen szulok egyszeruen hazudnak. Ugyan engem nem szexualis iranyultsag miatt vetnek meg otthon, hanem az eletformam es a mentalis betegsegem miatt, amit a narcisztikus, kontrollmanias nevelesnek koszonhetek. Semmi durvara nem kell gondolni az eletformamrol, egyszeruen en nem azt az allandoan kesergos es kuncsorgos, nehez eletmodot valasztottam, mint ok anno es nem vagyok hajlando elviselni azt az irigyseget, ami anyambol arad felem, amiert en megteszem, hogy nem hajtom magam orokke a munkaba es igenis szeretnek elni, utazni, szorakozni, illetve nalunk itthon a parommal nem az a csaladi forma ervenyesul, ami naluk es ez lehet felreertheto, nem ilyen sugar-daddy dologrol van szo, a parom csak 2 evvel idosebb es szinten nem jomodu 😃 Mi nem szeretnenk gyereket, dolgozhatok itthonrol, tanulhatok, szabadon donthetek mert nincs 20 millios adossag a nyakamon, tobb kutyat is tartunk egyszerre lakasban es allatokkal akarok foglalkozni, sajat kennelnevvel szakszeruen tenyeszteni majd a sajat hazamban, ez az en almom, illetve sajat vallakozast is szeretnenk idovel majd a parommal. En dolgoztam mar tobb helyen is, de nekem az a stressz es megalazas, megalkuvas, ami ezzel jar tul sok, leginkabb a szorognasom miatt. Ezert is marad az itthoni, home-office munka, nyugodt kornyezetben, ahol kibontakozhatok. Tehat teljesen normalis eletet szeretnek, ot pedig a penzen kivul nem erdekli semmi, esetleg az, ha mas is olyan szarul jar az eletben, mint o. Elhiszem, hogy beleorult a sok adossagba, amit felhalmoztak, de nem kellett volna a semmire harom gyereket szulni, ez az igazsag.
A betegseget illetoen pedig szerintuk ez kitalacio, en ezzel akarom manipulalni az embereket, hogy sajnaljanak es segitsenek, nehogy nekem tenni kelljen valamit erte. Tudja, hogy ez letezo betegseg. A parom maximalisan elfogadja ezt, megert es tamogat abban, hogy minel kiegyensulyozottabb lehessek a mindennapokban.
Szulovarosomban az a hir jarja (a csaladtagok kozott is, akik nem ott laknak), hogy en tagadtam meg oket, mert szegyen lenne rajuk nezve, ha kiderulne hogyan bantak gyakran velem otthon es milyen borzalmas dolgokat vag rendszeresen a fejemhez. Mindenkinek azt mondjak, mennyire onzo ember vagyok, naplopo, amiert szerencsemre megtehetem, hogy nem hajtom romma magam 12 oraban sz*r fizetesert, tiszteletlen vagyok veluk, halatlan es semmire kello. Az igazsag az, hogy nehanyan, akik mar talalkoztak velem, nem hiszik ezeket el, viszont rengetegen igen. Allitolag teljesen el vannak hulve az emberek azon, hogy ez hogyan tortenhetett, ha olyan "odaado, torodo, peldamutato" szuleim vannak en meg egy rosszmaju kis senki lettem. Nem is jarok hozzajuk, nem is fogok. Orokre elkiser a szorongasos depressziom, amit belem neveltek, eleg beloluk ennyi. Ezen tul kell lepni, kulonben orokre benne marad az ember, hogy bizonyitani akar es tenni, de semmi sem eleg, mert egyszeruen MAS vagy, teljesen mindegy miben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!