Ismertek a környéken, szomszédságban fura, ijesztő, creepy embereket?
Nekem a korábbi szomszédom egy idős pár volt, mama a nevét sem tudta, papa szintén, 30+-os gyerekük velük élt, egyik este átszaladt a néni h jöjjünk mert baj van, nem lélegzik a fia.
Halott volt. Utána a nyomozók közölték h 2 hete az.
Muszáj volt tök fölöslegesen idegen kifejezést belekeverned?
Gyerekkoromban volt egy öreg bácsi, az cukrot osztogatott a gyerekeknek. Róla mondták, hogy fiatalon náci volt, meg hogy meg van mérgezve a cukorka. Féltünk tőle, de teljesen ártalmatlan volt.
A szomszédunk épített egy saját kápolnát.
Túlélt egy súlyos sérülést, azóta eléggé vallási fanatikus az úr, a háza mögötti melléképületet átalakította kápolnának, Tele van szobrokkal keresztekkel, keresztény ékszerekkel, nem ijesztő egyébként, csak fura, szokatlan.
Jó sztorik!:-D
A panelházukban lakott egy skizofrén, harmincas pasi. Nem felügyelte őt senki sem igazán, így nem szedte rendesen a gyógyszereit. Hangosan beszélt, handabandázott magában. Igyekeztem nem beszállni vele a liftbe. Mesélték a lakók, hogy esténként átrendezte az otthonát. Dübörgés, bútorhúzgálás...
Egyszer majdnem felgyújtotta a lakást, a szomszédasszonya / aki amúgy sokszor frászt kapott tőle / kihívta a rendőröket. Nem nyitott ajtót, ezért kénytelenek voltak erőszakkal bejutni. És, a szemközti házból valaki azt hitte, betörés, és kihívta a...rendőrséget!:-) Mikor tőlük próbáltak behatolni a lakásba!:-D
Ezek után valami intézetbe került a srác. Kár volt érte, mert korábban tök normális volt, egyetemet végzett, úgy öltözött, mint egy férfi manöken. Csak valamitől kialakult nála ez az elmebaj.
A szembeszomszédunk egy hatalmas, ijesztő, sötét házban lakott. Pszichiátriai beteg volt, egy csomószor ment ki papucsban és hálóingben a hóban sétálgatni, magában beszélt és mindig kócos volt és agresszív.
2 éve összeesett a házban és azonnal meghalt.
Aztán tavaly megvették a házát, egy kétgyermekes család költözött be. Az anyuka a beköltözés után 1 héttel ugyanúgy összeesett és meghalt, mint a másik nő.
A gyerekeket soha nem láttam, csak beköltözésnél, néha az apuka kinéz az ablakon a függöny mögül, de őt sem láttam még az utcán pl.
A ház meg most mégijesztőbb, mint eddig volt. Mindig sötét van, sosem ég a villany, semmi mozgás.
Ha fizetnének érte, akkor se tenném be oda a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!