Ismertek a környéken, szomszédságban fura, ijesztő, creepy embereket?
Nekem a korábbi szomszédom egy idős pár volt, mama a nevét sem tudta, papa szintén, 30+-os gyerekük velük élt, egyik este átszaladt a néni h jöjjünk mert baj van, nem lélegzik a fia.
Halott volt. Utána a nyomozók közölték h 2 hete az.
Házunkban lakott egy házaspár, akik egyfolytában veszekedtek. (Vékonyak a falak.) Szünet nélkül marták egymást. A férjnek már az is megfordult a fejében, hogy elteszi láb alól az asszonyt, vagy legalábbis úgy ráijeszt, hogy belebetegedjen (naplót vezetett, onnan tudni). Ördögi ötlete támadt. A nappaliban felszerelt a plafonra egy kampót, rákötött egy kötelet, majd ügyesen kipárnázott egy ruhafogast, amit berakott a zakója nyakába. Mindez arra kellett, hogy
eljátszhassa, hogy felkötötte magát. Mikor elkészült, ráakasztotta a kötelet a fogasra, ráállt egy sámlira és felvette a zakót. Így várta, hogy jöjjön az asszony. Amikor hallotta, hogy fordul a kulcs a zárban, gyorsan
kirúgta maga alól a sámlit és ott lógott a nappali közepén. A felesége belépett, a látványtól felsikoltott, majd egyből elájult. Hallván ezeket a zajokat, a másik szomszédunk, egy öregasszony áttipegett megnézni, mi a baj. Látta az akasztott embert, valamint az élettelenül heverő feleséget. Majd gondolt egyet, és nekiállt kipakolni a fiókokat a dinkája. A férj meg csak lógott ott és persze mindent látott. Fortyogott magában, hogy micsoda szemétség és hogy ő most mit tegyen. Minden erejét összeszedve meglendítette a lábát és fenékbe rúgta a szekrényben matató szomszédasszonyt, aki erre összeesett és belehalt az ijedtségbe. Az ügy bíróságra került, azzal vádolták a férfit, hogy megölte a szomszédját. Amúgy az ügyvédnek sikerült őt felmentetnie.
:D :D utolsó ez de poén!
Gyerekkoromban nagyim szomszédasszonyait hittem boszorkányoknak (a gonosz fajtából). Tényleg olyan volt az aurájuk... olyan igazi sötér erőket lehetett érezni. Most is beleborzongtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!