Vannak itt ilyen emberek?
Jelen.
Habár én nem a konkrét horror filmeket szeretem, persze azokat is, de itt nem áll meg a bizarrsagom.
Pl. Köpök a sírodra filmek jönnek be nagyon, amikor a csaj kínozza a megeroszakolo férfiakat.
De ezen kívül boncolás is le tud kötni, egyéb orvoslással kapcsolatos dolgok amik másoknak már kiverik a biztosítékot, stb stb ...
4-5 évesen már csempészett horrort toltam - amikor gyerek voltam, még az volt a divat. Aztán később is sok horrort néztem, ebből írtam az egyik média szakdolgozatom,illetve mind a mai napig gyűjtöm a SOV horrorokat VHS-en külföldről.
És ettől még teljesen normális ember vagyok, csendes, nyugodt, békés figura, mondhatni teljesen átlagos... kivéve, hogy az exploitation horrortól a video nasty-ig mindent tolok, ami horror :D
A legtöbb horror szerintem pocsék, mert öncélú, de vannak kivételek.
De attól, hogy valaki szereti a betegebb alkotásokat attól még nem hiszem, hogy kezelni kéne vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!