A szomszédom konyhája a haloszobám mellett van, reggelente folyton rá ébredek. Mit tehetek?
A szomszédom konyhája közvetlenül a hálószobám mellett van, és minden reggel ahogy be szabadul a konyhába, én sajnos egyből ébredek meg a zajongásra. Mit tehetek a beszélésen kívül, ha nem hat a szép szó?
Milyen jogaim vannak?
Mit akarnál beszélni, mert mi az, hogy "nem hat a szép szó"????
Itt semmi megbeszélni való nincs, neki jogában áll a konyháját használni, amikor akarja.
Neked semmilyen jogod sincs, ami ezt megtilthatná neki.
Ha neked nem tetszik, akkor jogodban áll, hogy vagy másik szobába teszed az ágyadat, vagy a te oldaladról szigeteled a szobát, vagy földugót használsz!
Jogod van hallgatni, azaz hallgathatod a stomszédodat, és befoghatod a szádat. Majd ő engedélyt kér a konyha használatához, ugye?
Költözz ki anpusztába, ahol nem zavarsz senkit.
"2. Kommentelő, nekem is jogomban áll rendeltetés szerűen használni a hálószobám, máshova nem tudom helyezni az ágyam, a másik szobában is alszanak. Így ő az én életvitelem zavarja."
Ez teljes mértékben magánügyed, a szomszéd nem tesz semmi törvénybe ütközöt, teljesen normálisan használja a lakását!
Ez nem olyan zavarás, ami problémás, az életviteled nem tartozik rá.
Ha ez téged zavar, akkor neked kell megoldani a saját lakásodon belül, ahogy írták, hangszigetéssel vagy akár füldugóval.
Vagy alternatív módok elköltözöl olyan helyre, ahol nincs szomszéd.
Megértelek!
Attol h valaki koran kel nem azt jelenti h csapkodhat
en is koran kelek sokszor kesön fekszek
de!halkan tevekenykedek
nem csapkodom dobalozom.
Gondolom nem a kave fözöre kel a kerdezö
hanem a pakolasra stb...
Lehet normalisan is tenni
Föleg reggel es este mikor csend van egy epületben
jobban hallani mindent
Normalis emberek tisztaban vannak vele.
Mi is es szomszedaink is szerencsere
igy mindenki figyel a masikra is.
Lehet h vekony a fal
Probalj vele beszelni lehet nem tud rola.
Ha nem valtozik hangszigeteles arra a falra
Sajnos semmit. Ismerős helyzet, nekem a költözés segített. :/
Reménykedj, hogy hat a szép szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!