Hogy magyarázzam meg anyámnak, hogy ne szaporítson
macskákat?
Figyelt kérdés
Anyám megint idehozott 4 kismacskát. Meg még 1-et fog hozni. Természetesen fele lány akit en fogok elvinni ivartalanítani, hogy ne legyen itthon 20 macska évente. Tavaly befogtam a macskát, anyám nem engedte elvinni ivartalanítani. Az az indoka, hogy majd másnap meg elüti az autó aztán akkor kidobott pénz meg szerinte az a módja ennek, hogy élve eltemeti. Utalom az ilyen embereket, de itt falun szinte mindenki ezt csinálja És ez sokkal humánusabb megoldás, mint kirakni nagy korában.
Nekem kell az ő fszsága miatt egy havi fizetést elköltenem erre. Holott egyszer kéne megcsinálni, nem a kicsiket kínozni ezzel.
Hú, hát nem irigyellek... vannak emberek, akiknek a fejükben kellene rendet tenni, és lehet, te kevés vagy ehhez.
Bocs, hogy a kérdésre nem tudok érdemlegesen választ adni.
2021. jún. 24. 12:33
3/23 A kérdező kommentje:
Ha itt gazdához adom őket ugyanerre a sorsra jutnak.
Én szeretem az állatokat és legalább itthon meg akarom akadályozni, hogy anyám megölje őket.
2021. jún. 24. 12:35
4/23 anonim válasza:
Nehéz megmagyarázni olyannak, aki nem érez empátiát az élőlények iránt. Egy pszichopata gyilkosnak sem tudod megmagyarázni szerintem, hogy miért sajnálatos, ha megöl valakit. Egyszerűen hiányzik az agyukból az empátiáért felelős rész, vélhetően anyukádnak is alulfejlett az agya ezen része :(
2021. jún. 24. 12:41
5/23 anonim válasza:
Élve elássa a kismacskákat? Na tudod mit? Én megmondanám neki, hogy ha nem viszi el ivartalanítani őket, leellik és egyetlen egy kiscicát is élve el mer ásni abban a pillanatban feljelentem állatkínzásért plusz megosztom a fb-on egy mocsok állatkínzó. Na többet eszébe nem jutna macskát vinni a házhoz
2021. jún. 24. 12:52
6/23 A kérdező kommentje:
Hát általában falun mindenki ezt csinálja sajnos. Azért akarom elvinni őket ivartalanítani mert már most 4 kicsi ban és ha nem viszem el akkor még lesz jópár idén.
2021. jún. 24. 12:58
7/23 anonim válasza:
Aki így szocializálódott, azzal nem lehet szót érteni ebben sajnos.
2021. jún. 24. 13:01
8/23 anonim válasza:
Falun tényleg mindenki így csinálja. Nálunk is a papának semmi baja sem volt ezzel, sokszor megcsinálta a szomszédasszonyoknak is, mikor leellett a kutya/macska. Apám is csak az 50-es éveire jutott oda, hogy nincs már ehhez gyomra, én szerencsére kiskoromtól kezdve nem tudtam elviselni és nem vagyok képes háziállatot ölni. Nagyon nehéz megértetni velük, szóval tényleg nincs könnyű dolgod. Ezért tényleg nem tehetsz mást, minthogy itt anyádat nem egyenlő partnerként tekinted, hanem elé helyezed magad és megoldod a dolgokat.
2021. jún. 24. 13:11
9/23 anonim válasza:
Ne törődj anyáddal, vidd el ivartalanítani. Sajnos falun mèg mindig nem házikedvenc a macska hanem fogyóeszköznek tekintik.
2021. jún. 24. 13:13
10/23 anonim válasza:
Tudja egyáltalán, hogy amit csinál az bűncselekmény?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!