Miért nem tudom elfogadni anyum kapcsolatait?
Tudom, hogy az emberek társas lények, nem kívánom neki, hogy egyedül öregedjen meg, de valamiért kiskorom óta nehezen viselem el a pasijait.
Apámmal, (akivel amúgy nem rossz a viszonyom, de nem is jó, szal semleges,) 2 éves voltam, amikor szétmentek. Azóta volt egy 8 éves házassága, de előtte is meg amióta megint elvált (2 éve), már 4 pasit költöztetett ide. Sokat dolgozik, én még tanulok, úgyhogy a háztartás nagyját én viszem, szóval ilyenkor én mosok/főzök/takarítok a pasijai után. Ebben a két évben talált egy faszit, akiért nagyon oda van, már 2x szakítottak, ugyan azon okért és bár a helyzet nem változott, megint összejött vele. Az előző csávóját kedveltem, de ő is defektes volt.
19 éves vagyok, szóval nem pót apukaként tekintek ezekre az emberekre, de még azt is, akit kedveltem, vele is úgy voltam, hogy jobb lenne ha nem lenne. Persze anyum hozzáállása sem a legjobb, mert legutóbb két hét járás után költöztette ide a faszit.
Elég nagy feszültséget okoz közöttünk, hogy nem tudok felhőtlenül örülni az örömének. Pedig tényleg nagyon szeretnék, de nem megy és nem tudom, hogy miért.
30!
Aha. Cseléd. Nézzük akkor a másik oldalról. 19 éves, akár már dolgozhatna is telekes munkaidőben. Élhetne és eltarthatná magát egyedül. De leírta, hogy "dehát nem szeretnék, mert más az, hogy ha úgy tanulok, hogy én tartom mellette el magam, vagy hogy csak dolgozgatok, hogy legyen zsebpénzem."
Továbbra se látom, miért akkora cucc 2 ember helyett 3ra takarítani- esetleg ha kifejtenéd, hogy pontosan mivel több a munka, mert elképzelni se tudom. Főzni se egy fore szokás, ahol kettőre készül étel, ott biztosan van 3ra is. Egyedül mosásnál lesz több a dolog.
31!
Bunkoczi, fogd vissza magad. Azt írta, nincs kivel. NINCS KIVEL.
34!
Pont lexarom, hogy egy vadidegen kiteszi e a szinten vadidegen gyerekét. A kérdező irta, hogy az anyja mondta neki, mehet, ha nem tetszik.
Anyuka meg mondhatja, hogy akkor holnap majd a Janinak meg magamnak csinalok egy-egy szelet rántott húst, te meg eszel amit akarsz. Vahy holnaptól oldd meg magadnak az internetet, innentől te nem használod a wifit.
35!
Automata mosógépbe betenni valamit tényleg nagy cucc ám.
És anyu se mosta sosem a kérdez ő meg a fickója "pasija által bespermázott, összeizzadt ágyneműket..." Ja, tudom, neki nem volt sosem pasija és 3 éves kora óta ő mos.
Vannak barátaim ott ahol felnőttem, csak az messze van. Pl most nyári szünetben tudunk talizni, de nincs az, hogy unatkozok és akkor csak áthívok valakit
#21, azért szerintem nem ugyan az, ha a szüleim után pakolok, mint egy vadidegen után, de ez igazából nem ez a legnagyobb problémám.
Apum anyagilag annyit segít, hogy utalja a gyerektartást, plussz amikor talizunk (szülinapok, ünnepek) akkor ad egy kis pénzt.
#25, a tinédzser szó az angol teenager szóból ered, ami szó szerint annyit jelent, hogy tizenéves. Szóval de, már csak fél évig, de még tinédzser vagyok :D
#32, hétvégente szoktam kasszázni, meg érettségihez amúgy is kellett az 50 óra közmunka. De egyébként meg nem ismerek senkit, aki gimi mellett 8 órákat dolgozna -.-
A normális válaszokat köszönöm, viszont, aki azt írta, hogy leszarja, ha anyum kirak, az nem értem minek szól egy kérdéshez hozzá, ha nem érdekli a sztori. Nem muszáj válaszolnod, sőt mindenki jobban járna ilyen esetben, ha nem tennéd, hisz csak az időnket és az idegeinket húzod!
mennyire van messze apud amúgy?
messzi egyetemet finanszíroznák neked? volt erről szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!