Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudom elfogadni...

Miért nem tudom elfogadni anyum kapcsolatait?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az emberek társas lények, nem kívánom neki, hogy egyedül öregedjen meg, de valamiért kiskorom óta nehezen viselem el a pasijait.

Apámmal, (akivel amúgy nem rossz a viszonyom, de nem is jó, szal semleges,) 2 éves voltam, amikor szétmentek. Azóta volt egy 8 éves házassága, de előtte is meg amióta megint elvált (2 éve), már 4 pasit költöztetett ide. Sokat dolgozik, én még tanulok, úgyhogy a háztartás nagyját én viszem, szóval ilyenkor én mosok/főzök/takarítok a pasijai után. Ebben a két évben talált egy faszit, akiért nagyon oda van, már 2x szakítottak, ugyan azon okért és bár a helyzet nem változott, megint összejött vele. Az előző csávóját kedveltem, de ő is defektes volt.

19 éves vagyok, szóval nem pót apukaként tekintek ezekre az emberekre, de még azt is, akit kedveltem, vele is úgy voltam, hogy jobb lenne ha nem lenne. Persze anyum hozzáállása sem a legjobb, mert legutóbb két hét járás után költöztette ide a faszit.

Elég nagy feszültséget okoz közöttünk, hogy nem tudok felhőtlenül örülni az örömének. Pedig tényleg nagyon szeretnék, de nem megy és nem tudom, hogy miért.

2021. jún. 19. 22:43
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kedvelni öket. bár az elég kellemetlen hogy te melozol utánuk.
2021. jún. 19. 22:53
 2/41 anonim ***** válasza:
94%
Azok után, hogy te dolgozol utánuk meg két hét után odaköltöznek nem csoda, hogy így érzel...
2021. jún. 19. 22:56
 3/41 A kérdező kommentje:

Igen, idegesítő, de úgy érzem nem ez a haragom forrása.

Ha találkozok eggyel, nem bunkóskodok, meg semmi ilyesmi, csak amikor anyum áradozik róluk, akkor nem reagálok a legkedvesebben vagy egyáltalán nem, és ilyenkor szoktunk összeveszni.

2021. jún. 19. 22:56
 4/41 anonim ***** válasza:
98%

Azért nem tudod elfogadni, mert anyukád fűt-fát odavisz neked!

Második válása óta 4 férfi lakott nálatok, köztük az egyikkel többször is szakított és újra összejött. Gyakorlatilag átjáróházzá teszi az otthonotokat. Borzasztóan infantilis, gyakorlatilag olyan könnyen belemegy dolgokba, mint egy 13 éves kamaszlány.

Nem csodálom, hogy eleged van a pasijaiból.

2021. jún. 19. 22:59
 5/41 anonim ***** válasza:
87%
Én már rég kibuktam volna, ha az anyám qrva lenne és odahordaná a kanjait. Már rég apámhoz költöztem volna. Nem értem, hogy viselkedhet így egy nő. Pfujj.
2021. jún. 19. 23:01
 6/41 anonim ***** válasza:
94%
Azért a pasasok sem lehetnek semmik, 2 hét után egy gyermekes nőhöz becuccolnak.. minden további nélkül elnézik hogy a gyereke takarít utánuk. Én ezt kerek perec megmondanám családi kupaktanács keretein belül. A pasi is vegye ki a részét a háztartásból mert te nem szolga vagy. Anyád meg próbálja ki, milyen egy felnőtt párkapcsolat (előbb megismerjük egymást, aztán költözünk össze).
2021. jún. 19. 23:16
 7/41 anonim ***** válasza:
96%
Én a helyedben gyűjtenék egy kis pénzt, és elhúznék a f*szba. Csak itt annyi a probléma ugye, hogy még tanulsz. Esetleg meglehet tudni, hogy hány éved van még a suliban? Ha 1-2, addig oda tudsz költözni apádhoz is, vagy megkérdezhetnéd tőlük, hogy ketten fizetnek-e neked albérletet.
2021. jún. 20. 00:14
 8/41 anonim ***** válasza:
98%
Hat azon kivul, hogy igazat adunk neked, hogy ez igy tenyleg tul sok, es anyad tulzottan rad terhelte az ugyeit, mast nem tudunk tenni, vagy segiteni. A franc akarna atlag ket evente egy idegenhez alkalmazkodni osszeszokni. Talan jobban tiltakoznod kellett volna az ellen, hogy ennyire bevon teged a szerelmi ugyeibe, es hogy minden hulyet rogton oda koltoztet. A lakaskorulmenyeket nem ismerve, meg azt is tanacsolnam, hogy esetleg a lakast ugy atalakitani, hogy teged valahogy elszeparalni tolluk, hogy a leheto lekevesebb kozod legyen hozzajuk. Hat szoval anyukadnak ennel jobban tekintettel kellett volna rad lenni.
2021. jún. 20. 01:57
 9/41 anonim ***** válasza:
68%
Szia! Leírom neked, hogy milyen egy egészséges anya-lánya kapcsolat ilyen helyzetben: Anyukám és apukám elváltak amikor én 14 éves voltam. Én anyához kerültem. Egy szabályt hoztunk, hogy pasit sosem vihetünk fel (ő nem akart pasit felvinni, viszont nem éreztem igazságosnak, így én sem vittem oda senkit). Mondta, hogy mindig én leszek az első neki és senki nem állhat az utunkba. Azóta 7 éve komoly kapcsolata van egy férfival akit kedvelek is nagyon, mégsem hozza ide fel soha (voltak előtte más pasik is, de nem is találkoztam velük) . Pedig mondtam már párszor, hogy szívesen látom itt is mivel jófej. Nagyon szomorúan olvastam a kérdésedet, főként, hogy te mosol a pasi után... Na ez kibaszta nálam a biztosítékot. Mi mindig magunk után takarítunk, pedig anya nagyon sokat dolgozik. Szerintem ez a korrekt eljárás, az otthonodról van szó, nem egy átjáró házról. Én mindenképp leülnék vele nyugodtan megbeszélni, hogy nem kérsz sokat, csak ne neked kelljen takarítanod a pasi után, mert neked ez kényelmetlen. Sok sikert ❤️
2021. jún. 20. 03:42
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Elég felelőtlen 2 hét után oda költöztetni őket.. Ennyi idő alatt nem lehet kiismerni senkit. Jó, hogy nem erőszakoltak még meg.
2021. jún. 20. 05:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!