Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az apa elhagyja a családját...

Ha az apa elhagyja a családját, azt jelenti hogy nem szereti a gyereket ?

Figyelt kérdés

Illetve gondolom hogy szereti, de nem annyira amennyire kellene.

Különben nem tudná megtenni,hogy elhagyja.

2021. jún. 18. 13:18
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
69%
Aki így nyilatkozik, új nuni meg hasonlók fordítottan neki hogy esne ha őt meg úgy emlegetnék ócska nuni? Azért az exek is vastagon sárosak ha így nyilatkoznak az új párról.
2021. jún. 18. 22:19
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
34: "A közvetlen és személyes kapcsolattartás a gyermek oldalán jog, míg a különélő szülő oldalán jog és kötelezettség. A gyermeket nevelő szülő pedig köteles ennek zavartalanságát biztosítani." Egyébként neten ha rákerestek, a kapcsolattartás nem csak jog...
2021. jún. 18. 22:25
 43/46 anonim ***** válasza:
83%
41: hidd el, megvan rá az okom, hogy ne tartsam többnek annál. Kavart az a puni (így jó lesz?) épp eleget ahhoz, hogy ez legyen a véleményem róla. Főleg, hogy nem volt egy hosszútávú történet, de sajnos maradandó károkat okozott a gyerekek és az apuka kapcsolatában. Ami nem következett volna be, ha apuka nem a farka után szalad, de a punetti is tudta, hogy melyik részénél irányítható az "apuci"
2021. jún. 18. 22:32
 44/46 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem angyon van oylan mikor a gyerekek miatt emnnének szét a szülők, ha csak az apának nincs másik titkolt gyereke aki már utána született mikor a párjával a közösek.
2021. jún. 18. 22:58
 45/46 anonim ***** válasza:
34%

Havi 1-2 alkalom? Akkor pont lesza... a gyerekét is.

Ismerősöknél volt válás, ott az apuka hétköznap is simán elviszi a gyereket (közös felügyelet), nm beesik havonta 2x párórára.

2021. jún. 21. 09:58
 46/46 anonim ***** válasza:
51%

Jobbnak látja a másik életet magának, mint amennyi jót tudna adni és kapni azzal, hogy marad.

Én pl nem bírnék elszakadni a gyermekemtől, aki nagyon magas szintű. Egy átlagos gyereket elhagynék, de inkább vagyok annak a híve, hogy munél több gyereket nevelni, amennyire lehet, szóval max kényszerből tennék ilyet.

(Most is egy olyan kapcsolatba vagyok, amiben csak a gyerek miatt kell tűrnöm.)

2021. júl. 3. 14:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!