A szüleim mérgrznek?

Figyelt kérdés

Haza költöztem egy szakítás után és már az elején feltűnt, hogy nem fogadnak valami szívesen. Mintha éreztetni akarták volna, hogy ők a főnökök. Rosszul esett mert nem vágom én másra csak békére, nyugalomra. Ha pénzt adok nem elég, ha ajándékot viszek nem értékelik.

Nagyon csúnyán beszélnek velem. Ha én nem vagyok jelen akkor egymást marcangolják. Ha próbálok békét teremteni össze fognak ellenem, utána együtt fagyiznak és rajtam gúnyolódnak.

Jól érzem, hogy ez nem normális szülői kapcsolat?

Köszönöm szépen a válaszokat.

2021. jún. 11. 09:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen mindegy, hány éves, vagy miért is költözött vissza. Anyukám mindig szívesen fogadna vissza, mert a gyereke vagyok és tudja, nem jó kedvemben költözök vissza. Egy szülő akkor is legyen szülő, mikor a gyereke kénytelen visszaköltözni. Biztos vagyok benne, a kérdés írója sem viccből, vagy unalmában költözött vissza. Igen, biztos fura lehet a szülőknek, de anyukám tárt karokkal fogadna, ha mégis vissza mennék, nem pedig kibukna, hogy na, minek jöttem vissza..
2021. jún. 11. 21:18
 12/12 anonim ***** válasza:
53%
Rajtad gúnyolódnak, összefognak ELLENED. Szted ez nem mérgező?
2021. júl. 7. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!