A szüleim mérgrznek?
Haza költöztem egy szakítás után és már az elején feltűnt, hogy nem fogadnak valami szívesen. Mintha éreztetni akarták volna, hogy ők a főnökök. Rosszul esett mert nem vágom én másra csak békére, nyugalomra. Ha pénzt adok nem elég, ha ajándékot viszek nem értékelik.
Nagyon csúnyán beszélnek velem. Ha én nem vagyok jelen akkor egymást marcangolják. Ha próbálok békét teremteni össze fognak ellenem, utána együtt fagyiznak és rajtam gúnyolódnak.
Jól érzem, hogy ez nem normális szülői kapcsolat?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Az érmének van másik oldala is. Felneveltek, kirepültél, berendezkedtek a kis életükbe. Majd a saját vagy párod döntése miatt felrúgod ezt, nekik meg alkalmazkodni kell. Gondolom valóban nem repesnek, hogy visszacuccoltál és nebáncsvirágként még pátyolgassanak is.
Ha nem tetszik, nyugodtan lehet menni onnan, a saját kis szemétdombodon nem piszkál majd senki.
Ezt sosem értettem, hogy ha egy FELNÖTT embernek valami gon merül fel az életében - szakítás vagy hasonló -, akkor MIÉRT KELL a szülökhöz költöznie???
Ezt esetleg ÁTMENETI megoldásként - max. 2-3 hónap - esetleg el lehet fogadni, de tovább nem.
HA meg visszaköltözik a szülökhöz, akkor miért csodálkozik, ha gyereknek nézik? Ez teljesen jogos, kisgyerekként viselkedik, érthetö, ha annak is tekintik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!