Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi az oka annak, hogy egy...

Mi az oka annak, hogy egy anya különbséget tesz a gyerekei között?

Figyelt kérdés

Ezt olyan szomorú látni.

Egy talkshow-ban láttam most ilyet, ez eszembe jutatta, hogy a környezetemben és a családomban is láttam ilyet.

Azt, hogy az anyuka az egyik gyerekét elhanyagolja vagy rosszul bánik vele, nem ad neki semmit. A másikat pedig agyon kényezteti, és megad mindent.

És sokszor ők maguk se tudják az okát, nem tudják megmagyarázni.

Holott egy szülőnek egyformán kellene szeretnie mindkét gyermekét, nem pedig megkülönböztetni őket.

Nagyon rossz lehet annak a gyereknek, akit elhanyagolnak vagy rosszul is bánnak vele, és azt látja a testvére több figyelmet és szeretetet kap.

Miért van ez? Mi az oka?

2021. jún. 10. 20:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Én és a tesóm mások vagyunk, ő nagyszájúbb én csendesebb, anyukám mégis mindkettőnket szeretett és támogatott.

Legalabb éreztetnie nem szabad egy szülőnek, hogy az egyiket jobban szereti.

Akikről beszéltem, ott anyuka a kezdetektől ezt csinálta, a kislánnyal nem is foglalkozott soha, az anyjánál hagyta gyakran, a kisfiával mindig többet törődött.

2021. jún. 11. 17:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!