Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenkinél így telik egy...

Mindenkinél így telik egy "családi" kirándulás, hogy a gyerek harmadik kerék?

Figyelt kérdés

Pár napja voltunk autóval egy kis családi kiruccanásnak szánt kiránduláson...soha nem éreztem magam ennyire idegennek, nagyon rosszul esett, undorítóan viselkedett az anyám férje.

Egy szót nem szóltak hozzám egész idő alatt, csak egymással beszélgettek...amíg az anyám beugrott egy közértbe, a pasas inkább elővette a telefont, csakhogy ne kelljen velem kommunikálnia.

Az erdőben teljesen hátul hagytak, az volt a szerencse, hogy ismertem az útvonalat valamennyire és volt nálam telefon.

Egy olyan kerítésen kellett átmászni, amit az egyik félnek tartani kellett, hogy a másik sérülés nélkül átférejen...na, elsőnek ment az anyám, neki a férje tartotta, majd a pasas és ezzel ennyi volt...már mentek is, csak az anyám hirtelen visszafordult és segített.

Igazi férfi, mi? :))

Aztán kiszálltunk, hogy kávézzanak...leültek és le se tojtak.

Majd a pasas rondán rám kiabált, ami rosszul esett ès én voltam a szar az anyám szemébe...

Aztán a kilátónál egyfojtában közös fotókat csináltak, majd az anyám észrevette magát, hogy mekkora paraszt a férje, hogy neki az anyám fogdosása a családi fotó és odahívott...őszinte ember vagyok és nem mentem természetesen, szegény férje rosszul lett volna.

Ez a "férfi" 21 éve él velünk és mindig szemét módon bánt velem...a nevelőapám...ez lett volna az első közös valami.. 24 évesen még van 1 év az egyetemig és nem tudtam annyit keresni, hogy elköltözzek...de ez nagyon rosszul esett...ennyire éreztetni, hogy 3 kerék vagyok...hogy neki 2 fő a család és ezt a nagy család centrikus anyám elnézi neki..ès amikor elmontam, hogy mennyire kellemetlen volt ez az egész, nekem esett az anyám...ilyen kis klikket alkotnak itthon...jó lenne, ha elkapnék valami halálos betegséget és akkor vége lenne ennek az egésznek..

2021. jún. 10. 10:04
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
57%

"Màsoknál nem ezt a felállást látom."

Sajnálom.

De ne hasonlítsd magad ahhoz, ahol apa-anya-gyerek felállás van, mert nálatok nem ez van.

2021. jún. 10. 11:17
 22/43 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, akkor te 24 éves nő vagy?

Azért a pofám leszakadna, ha ennyire nem lenne saját életem, mint amennyire neked nincs. Egyáltalán, miért lógsz anyádékon, ha nem bírod "a pasit"?

Nincs barátod? Nincs egyetemi csoporttársad? Komolyan, ész megáll.

2021. jún. 10. 11:22
 23/43 anonim ***** válasza:
49%

Miért, pisztolyt tartottak tn a fejedhez, hogy velük menj?

Pasinak nyilván elege van, hogy egy pillanatig nem tud kettesben lenni anyáddal, mert még egy kiránduláson is rajtuk lógsz.

24 vagy, tessék a kortársaiddal kirándulni.

2021. jún. 10. 11:29
 24/43 anonim ***** válasza:
67%
24es, 24 évesen rengetegen már befejezték! az egyetemet, dolgoznak és NEM otthon élnek - vagy ha igen, nem anyucival járnak kirándulgatni hanem a barátjukkal, barátaikkal.
2021. jún. 10. 11:30
 25/43 anonim ***** válasza:
86%

Egy szóval nem írta a kérdező, hogy állandóan az anyjáék nyakán lóg, meg hogy nem szokott a barátaival is kirándulni menni...

De, úgy látom a szövegértéssel is gondban vannak egyesek...

Írta a kérdező, hogy a hapsi lekezelően, bunkón viselkedett vele. Mi jogon...? Ha ennyire utálja a nevelt gyerekét, minek hívja el kirándulni...? Gyanítom, nem a gyerek erőszakoskodott, hogy velük akar menni, hanem elhívták magukkal!

2021. jún. 10. 11:38
 26/43 anonim ***** válasza:
69%

“ Tehát, ha az ember 24 éves, és otthon lakik, akkor már nincsenek érzései, mert felnőtt, és nyugodtan bele lehet rúgni”

Nem ezt mondtuk. Hanem azt, hogy akkor koltozzon el, vagy ne menjen veluk kirandulni. Ilyen egyszeru.

En is otthon eltem meg 24 evesen, csak ha anyamek kirandulni mentek, kettesben mentek, es nem is akartam veluk menni! Eljek csak az eletuket, foglalkozzanak egymassal, nem kell egy 24 eves felnottnek akaszkodni mar, foleg ha a kerdezo esete all fenn, hogy nem latjak szivesen. En peldaul addig oda voltam baratokkal, baratnokkel, vagy csak fekudtem otthon es sorozatot neztem. Pedig nekunk jo a kapcsolatunk, csak mi nem voltunk osszenove, nem vonzotta automatikus azt egy kirandulas, hogy oda mindenkinek kell menni, mert kulonben mit gondolnak az emberek, meg akkor biztos rossz csalad vagyunk.

2021. jún. 10. 11:40
 27/43 anonim ***** válasza:
72%

És csodálkoznak, hogy nem jövök ki jól a kortársaimmal.. te 24 éves vagy? nem hiszem el! Kb. úgy írsz, mint egy kis 14-15 éves, bedurcizva. Csak a többiekhez tudok csatlakozni, keress magadnak barátokat, barátnőket és menj velük kirándulni, programozni. Olyan, mintha leragadtál volna a 6 éves kislány szintjén.

27N

2021. jún. 10. 11:44
 28/43 anonim ***** válasza:
77%
Azt hittem 15 éves vagy, aztán megláttam, hogy 24. Hát szerintem te már valóban nem kéne ennyi idősen rajtuk lógj, főleg ha látszik hogy kettesben akarnak lenni. Gondolom vannak barátaid, esetleg párod is, miért nem velük mész? Én 20 éves korom felett már annyira nem is élveztem a szülőkkel való nyaralást, pedig nem voltunk leszarva a tesómmal, csak már szívesebben mentünk barátokkal inkább.
2021. jún. 10. 11:49
 29/43 anonim ***** válasza:
60%
24-es, NEM ezt írtam, hanem azt, hogy MINDENÁRON nem kell anyucival és a férjével kirándulgatni. Nem azért, mert 24 éves, hanem mert zavaró tényező, ez van sajnos, valószínűleg ő is tett róla, hogy így legyen.
2021. jún. 10. 11:59
 30/43 anonim ***** válasza:
80%

24!

Megmondom a frankót. Képzeld, van gyerekem, pontosan 25 éves lányom. Vele, és a vőlegényével szívesen járunk kirándulni, négyesben. Viszont férjemnek van két idősebb gyereke az előző házasságából, akik engem nem bírnak, tehát ők pl. nem jönnek, ilyen egyszerű ez. Egymással kompatibilis emberek töltik egymással a szabadidejüket általában, a többi az kényszer, és senkinek sem jó.

2021. jún. 10. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!