Ti aggódnátok emiatt?
Figyelt kérdés
Anyukám alapból már egy idős ember (60+), és annak idején, amikor még kicsi volt, volt egy járvány, amelyet elkapott és a lábán cipeli a terhet. Most ő elmenne kirándulni kocsival hétvégén, de azért féltem. Magáról gondoskodik, senki nem él vele, azonban még bejár dolgozni.
Nem tudom, mennyire jó az immunrendszere, de nem régen veszítettem el apukámat és nem szeretném őt se elveszíteni.
2020. ápr. 8. 12:30
1/13 anonim válasza:
Hát a kocsiban nincs veszély, kérd meg, hogy sétálni / kirándulni olyan helyre menjen, ahol tudja tartani a 2 méteres távolságot.
2/13 A kérdező kommentje:
160 km messzire menne
2020. ápr. 8. 12:49
3/13 anonim válasza:
Én inkább amiatt aggódnék, hogy bejár dolgozni, ott előbb elkaphatja a vírust, mint kirándulás közben. Amúgy ma fognak dönteni a kijárási korlátozás sorsáról, lehet, hogy szigorítani fognak rajta és a hétvégén már nem is hagyhatja el a lakhelyét (város/falu ahol lakik) senki, tehát nem lehet autóval kirándulgatni.
4/13 anonim válasza:
akkor valamilyen rokoni látogatás az? arról valóban le kellene beszélni... sétálni a virágzásban, jó levegőn, a közelben jobb lenne neki...
5/13 anonim válasza:
Sétáljon a lakhelye környékén, ne utazgasson. Azt nem is lehet(ne)!
6/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem érti meg. Nem rokonokat látogatna, csak kirándulna. Most meg fenyeget, amiért nem megyek el vele kirándulni.
2020. ápr. 8. 13:43
7/13 anonim válasza:
Ha mindenképpen menne és még tud, inkább menj vele és vigyázz rá.
8/13 anonim válasza:
Mar ne haragudj, de Édesanyád nem éppen sok eszű... Korlátozva van a kijárás, mit akar mászkálni, amikor veszélyeztetett korú?!
10/13 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy a népszerű turisztikai helyek egymás után adják ki a közleményeket, hogy az autós turizmus nem megengedett a kijárási korlátozás alatt, és lezárják a parkolóikat, hogy az emberek ne mászkáljanak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!