Mit tegyek, hogy ne legyen rossz nekik és nekem?
Nincs valami tanulnivalod? Kotelezo olvasmanyok nyarra? Olvasonaplo. Keszules jovore a nyelvizsgara? Mert vigyel tanulnivalot es igenis akkor elvonulhatsz neha. Ugy konnyebb lesz.
Mondani ha nem akarod bantani oket nagyon nem tudsz semmit. Masik lehetoseg, ha nem kamu tanulast szinlelsz, hogy te is kinezel valamit akar olyat is ami nem erdekel es megmondod ha mar arra jartok te azt meg akarod nezni pl adott templomot vagy tajhazat vagy forrast vagy ha nem talalsz elore semmi erdekfeszitot, akkor ott megkerded a helyi szallasadot, kocsmaban a pultost vagy megnezed a muvelodesi haz kiirasat:-) es eroskodsz nezzetek meg azt a valamit. Aztan hatha a szuleidet nem erdekli vagy csak az egyiket es ugy elmehetsz vagy elmentek es maris kevesebb ido egyutt vagy kevesebb feszultsegforras. Ha veszekednek vagy vitatkozni kezdenek mondd egy kis ido utan úgy faj a fejem es szedulok es menj pihenj le vagy ha etteremben vagytok vonulj ki az etterem ele setalni. Ezt azert gondolom elnezik vagy kizokkenti oket a veszekedesbol.
Mindig az egyenes út az igaz út, az őszinteség mellett tudsz úgy fogalmazni, hogy kitűnjön, nem bántani akarsz.
Ha kisebb-nagyobb hazugsághoz folyamodnál, szerintem neked sem lenne jó.
#1 bárcsak
#2 elmúltam 16, de nem hiszem, hogy kortól függne és nem csak az emlegetéstől félek. Sajnos a szüleim nagyon sok rossz dolgot tettek és szeretnék helyre hozni, viszont nem nagyon szeretnek szembe nézni az igazsággal...
#3 köszi a tanácsot. (Nem neked kéne 52 százalékot kapnod.)
#4 igen, igen volt már ilyenben részem és nem lett jó vége. Ennyire bátor nem leszek.
#5 Köszi, teljesen igazad van, de ezzel már nen tehetek semmit.
#6 De! Viszont mint modtam sok rossz dolgot tettek. Mindig azt mondják, hogy csak miattam nem váltak el+ egyéb...
Sajnos az igazság velük kapcsolatban valami szörnyen romboló hatású lehet rájuk nézve és rám is (nem múltam el 18 és velük élek)
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!
#8 De jó lenne! Régebben megpróbáltam, viszont utána úgy csináltak mintha nem történt volna semmi... Vallásosak és annal a helynél (ahova jarnak) csak bátorították őket, hogy ez még megoldható meg stb. egy ideig jó is volt, mert mind ketten nagyon igyekeztek, viszont aztán fokozatosan minden a régi lett. Most is próbálkoznak csak nagyon bénán. Mint mondtam sok rossz dolgot csináltak és úgy érzem, hogy elég nyomorúltak. Csak miattam dolgoznak. Annyira szar ilyen helyzetben lenni. Ezt a nyaralást is biztos csak miattam szervezték, hogy legyen egy normális nyári élményem.
Ha nem agresszív az apukám, akkor semmilyen, viszont nem attól félek, hogy fizikai sérülést okoznak, hanem attól, hogy nem lesz családom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!