Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen rossz nekik és nekem?

Figyelt kérdés
A szüleimmel kirándulni megyek egy hétre. Én nem szertnék menni, mert általában eléggé feszültek. Rosszul érzem magam velük, viszont ezt így nem mondhatom meg. Nem mondhatom azt sem, hogy nem megyek, mert akkor megharagudnak és biztos emlegetnék évekig... Félek, hogy összevesznek az úton, ha megtörténne, akkor mit tegyek? Hogy ne legyen olyan rossz az az egy hét? Elvonulni sem fogok tudni, mert nem hagynának magamra. Megvan az okom, hogy miért nem szeretem őket, viszont nem akarom bántani sem. Milyen praktikak vannak, hogy ne szólaljon meg az ember? Szókimondó vagyok, de biztos nem lenne jó, ha megtudnák az igazságot...

2020. jún. 22. 13:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is szó szerint ezt mondtam magamban, hogy így se nagyon van. Üljetek le normálisan, és beszéljétek meg a helyzetet. Döntsék el, hogy válni akarnak-e, de miattad ne csináljanak semmit.
2020. jún. 25. 15:30
 12/12 anonim válasza:
Elmentél?
2020. júl. 13. 21:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!