Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha utólagosan...

Mit szólnál, ha utólagosan megtudnád, hogy a lányodnak abortusza volt?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés. (Olyan szinten, hogy nem velem történt az eset)

Tehát adott a helyzet, van egy lányod(egyke), soha nem akart amúgy gyereket, bár erre te mindig legyintettél, "majd kinövi" felkiáltással. Aktuálisan egyetemre jár, a jelentős anyagi támogatásod nélkül nem élne meg. Szakmája nincs, csak érettségije.

Te nagyon akarnál unokát, de nyilván nem mostanában, illetve neked nem is férne bele, hogy te neveld a gyereket.

A lányod egyébként egyéjszakásból lett terhes, nem tudja a gyerek apjának a nevét sem.

Nyilván elveteti a gyereket, ha soha nem akart gyereket, meg az élethelyzete se olyan, hogy beleférjen. De ezt nem beszéli meg veled, csak utólag tudod meg, hogy volt egy abortusz.

Mit szólnál ehhez?

dec. 29. 11:39
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
86%
Azt szólnám, hogy helyesen döntött. Hogy elmondja-e, az meg totál magánügy. Ha nem akar beszélni róla, akkor nem akar.
dec. 29. 11:42
 2/38 anonim ***** válasza:
76%
Ez egy jó döntés lenne.
dec. 29. 11:47
 3/38 anonim ***** válasza:
6%

Megszakítanám vele a kapcsolatot.

Az öncélú abortusz azon kevés dolgok egyike, amit nem vagyok hajlandó tolerálni.

dec. 29. 11:47
 4/38 anonim ***** válasza:
70%
Legalább utólag jól döntött, ha már előre nem sikerült gondolkodni.
dec. 29. 11:49
 5/38 anonim ***** válasza:
88%
Semmit. A magánügye. Ha nem ő mondja el, meg se említeném neki soha, hogy tudom. Mondjuk unoka miatt se baxtatnám soha
dec. 29. 11:54
 6/38 anonim ***** válasza:
85%
Nagykorú, semmi közöm hozzá, így ha akar, beszél róla, ha nem akar, akkor nem.
dec. 29. 12:04
 7/38 anonim ***** válasza:
13%
Csalódnék benne, azt hinném normális gyereket neveltem de mégsem.
dec. 29. 12:06
 8/38 anonim válasza:
68%
Én azt gondolnám hogy nem nyújtottam elég érzelmi támogatást ahoz, hogy ezt meg tudja beszélni velem ott és akkor de bármi is legyen a véleményem akkor is az ő teste azt csinál vele amit akar
dec. 29. 12:10
 9/38 anonim ***** válasza:
8%

Mélységes csalódás lenne. Egyrészt, hogy hogy tehetett ilyet, másrészt, hogy az édesanyjának miért nem merte elmondani.

Mondjuk, nem is csodálom, ha ilyennel nem dicsekszik, de akkora csalódás lenne, hogy egy jó darabig nem kívánnám látni. Ha ehhez se kellettem, akkor ne kelljek máshoz se. Ha ennyire felnőtt, menjen, éljen a továbbiakban is, Isten áldja.

dec. 29. 12:17
 10/38 anonim ***** válasza:
81%
Elfogadnám a helyzetet.
dec. 29. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!