Van lehetőségem utólagosan leadni egy tárgyat a BGE-n? (Regisztrációs időszakon túl)
Figyelt kérdés
Vasárnapig tart a regisztrációs időszak, de adtam le kérvényt tárgyelismerésre, mert korabbi tanulmányom alatt teljesítettem ezt a tárgyat, de még nem bírálták el. Szóval a biztonság kedvéért felvenném a tárgyat (ráépülős), ha a kérvényt elutasítanák, de utólag le lehet majd adni a tárgyat? Más egyetemen tudom,hogy van rá kérvény. Egyszerűen itt semmiféle kérvényt nem talaltam erre. Válaszokat előre is köszi!szept. 6. 23:32
1/3 anonim válasza:
Én úgy fudom az első hónapba még kérvénnyel le tudod adni.
2/3 anonim válasza:
Eleve fel kell venni, a to törli, ha elfogadják a kérelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!