Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha utólagosan...

Mit szólnál, ha utólagosan megtudnád, hogy a lányodnak abortusza volt?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés. (Olyan szinten, hogy nem velem történt az eset)

Tehát adott a helyzet, van egy lányod(egyke), soha nem akart amúgy gyereket, bár erre te mindig legyintettél, "majd kinövi" felkiáltással. Aktuálisan egyetemre jár, a jelentős anyagi támogatásod nélkül nem élne meg. Szakmája nincs, csak érettségije.

Te nagyon akarnál unokát, de nyilván nem mostanában, illetve neked nem is férne bele, hogy te neveld a gyereket.

A lányod egyébként egyéjszakásból lett terhes, nem tudja a gyerek apjának a nevét sem.

Nyilván elveteti a gyereket, ha soha nem akart gyereket, meg az élethelyzete se olyan, hogy beleférjen. De ezt nem beszéli meg veled, csak utólag tudod meg, hogy volt egy abortusz.

Mit szólnál ehhez?

dec. 29. 11:39
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
65%

A lányomnak akkor lesz gyereke, amikor ő akar és nem követelnék rajta unokát, nem is tehetném meg.

Amikor abortuszra ment, akkor átgondolta és döntött, a felelősség ugyanúgy az övé és választott. Ehhez sincs közöm az információn kívül.

dec. 29. 19:54
 32/38 anonim ***** válasza:
72%

Én szomorú lennék azért, hogy előtte ezt nekem nem merte mindani...

A döntését pedig elfogadnám.

dec. 29. 23:14
 33/38 anonim ***** válasza:
77%

bár erre te mindig legyintettél, "majd kinövi" felkiáltással - 35 vagyok, máig nem nőttem ki, hogy nem akarok sohasem gyereket...

Azokkal a rokonokkal, akik ennyire nem veszik figyelembe a dolgot, már rég nem beszélek, az abortuszomhoz pedig, ha kellett volna (nem kellett még), senkinek semmi köze.

Amúgy érdekelne, ezt hogy "tudja meg" bárki, ha én nem mondom el?

dec. 30. 08:33
 34/38 anonim ***** válasza:
73%
Magánügy, ő dolga.
dec. 30. 13:21
 35/38 anonim ***** válasza:
63%
33: annyira jo ezt olvasni, hogy vegre valaki nem mergezi magat olyan emberekkel, akik abszolut nem tisztelik ot.❤️
dec. 30. 13:42
 36/38 anonim ***** válasza:
19%
Nem esne jól, hogy úgy érzi, titkolóznia kell előttem, de megérteném. Nem ítélném el a döntés miatt, hiszen ezt a döntést csak ő tudja meghozni. Viszont (újra) leülnénk beszélgetni a védekezésről és felelősségteljes viselkedésről.
dec. 30. 17:00
 37/38 anonim ***** válasza:
72%
36.: Egy felnőttet oktatnál ki erről? Nem a te dolgod lenne már ez.
dec. 30. 17:29
 38/38 anonim ***** válasza:
65%
Természetesen semmi rosszat. Örülnék neki, hogy képes felelősségteljesen döntést hozni. Én nem vágynék sosem jobban unokára, mint arra, hogy a gyerekem boldog legyen.
dec. 31. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!