Mit szólnál, ha utólagosan megtudnád, hogy a lányodnak abortusza volt?
Elméleti kérdés. (Olyan szinten, hogy nem velem történt az eset)
Tehát adott a helyzet, van egy lányod(egyke), soha nem akart amúgy gyereket, bár erre te mindig legyintettél, "majd kinövi" felkiáltással. Aktuálisan egyetemre jár, a jelentős anyagi támogatásod nélkül nem élne meg. Szakmája nincs, csak érettségije.
Te nagyon akarnál unokát, de nyilván nem mostanában, illetve neked nem is férne bele, hogy te neveld a gyereket.
A lányod egyébként egyéjszakásból lett terhes, nem tudja a gyerek apjának a nevét sem.
Nyilván elveteti a gyereket, ha soha nem akart gyereket, meg az élethelyzete se olyan, hogy beleférjen. De ezt nem beszéli meg veled, csak utólag tudod meg, hogy volt egy abortusz.
Mit szólnál ehhez?
A lányomnak akkor lesz gyereke, amikor ő akar és nem követelnék rajta unokát, nem is tehetném meg.
Amikor abortuszra ment, akkor átgondolta és döntött, a felelősség ugyanúgy az övé és választott. Ehhez sincs közöm az információn kívül.
Én szomorú lennék azért, hogy előtte ezt nekem nem merte mindani...
A döntését pedig elfogadnám.
bár erre te mindig legyintettél, "majd kinövi" felkiáltással - 35 vagyok, máig nem nőttem ki, hogy nem akarok sohasem gyereket...
Azokkal a rokonokkal, akik ennyire nem veszik figyelembe a dolgot, már rég nem beszélek, az abortuszomhoz pedig, ha kellett volna (nem kellett még), senkinek semmi köze.
Amúgy érdekelne, ezt hogy "tudja meg" bárki, ha én nem mondom el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!