Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők meg szokták bánni,...

A szülők meg szokták bánni, ha megütik a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Ha te szülő vagy és ütötted már meg, megbántad, bocsánatot kértél tőle?
dec. 28. 18:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%

Rosszul érzem magam, de nem kértem bocsánatot.

Talán 2x kapott, egyszer a fenekét vertem el, de mind jogos volt.

dec. 28. 18:28
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem törvényszerű, hogy megbánják. Van, aki hirtelen felindulásból üt, az ilyenek sokszor megbánják, másoknál viszont ez a világ rendje, őket is ütötték, osztán embër lett belőlük, ők nem értik, mit kellene megbánniuk.
dec. 28. 18:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kapott már a nagyobbik fiam, mivel veszélyeztette a kisöccsét. Igen, egy darab sz*nak éreztem magam utána, de az adott szituban nagyon dühös voltam és nem tudtam kezelni a helyzetet. Bánom is, meg nem is. Két gyerekkel főleg az elején nagyon stresszes.
dec. 28. 18:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én apám tagadja
dec. 28. 19:03
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Egyszer kiporoltam a valagát, amikor kiszaladt a benzinkút parkolójából. Mondtam is neki, inkább te sírjál most, mint én, ha elüt egy autó. Nagyon rosszul esett bántani, de nem bántam meg. Megtanulta.
dec. 28. 19:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Akik szokták,tehát ismételten teszik, azok nyilván nem.

Akinek ez egy rossz pillanat, az meg igen, megbánja, és normálisan elrendezi.

dec. 28. 19:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az anyám, nemhogy nem bánta meg, de egyenesen tagadja.
dec. 28. 19:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van ilyen is, olyan is.

Egy tasli vagy egy kézrecsapás miatt nem hinném, hogy hosszasan mardosná az embereket a bűntudat. Az én generációm szülei részéről viszont többször is hallottam, hogy megbánták a veréseket, és ha újrakezdhetnék, nem alkalmaznának fizikai fenyítést ilyen módon.

dec. 28. 20:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer anyám jól megvert. Büszkén mesélte mindenkinek, ha szóba került, még el is játszotta, hogy hogyan történt. Mintha életének egyik legjobb momentuma lett volna..
dec. 28. 20:44
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Az én apám szerintem sosem bánta meg. Hetente egyszer biztosan elvert, lenyomott egy pofont. Olyanokért, ha késtem a játszótérről 10 percet vagy ha az asztalnál piszkáltam a tányéromban lévő ételt evés helyett. Egyszer azért pofozott meg, mert kiestem a hintából és eltörtem az ujjamat. Egyszer az eset után, majd az autóban azután, hogy begipszelték, amiért miattam kellett várnia az ügyeleten. Na, ő szerintem sosem bánta meg. Túl sokszor ismételte.

Nekem lányom van, 6 éves, sosem vertem, pofoztam, hangomat is csak akkor emelem, ha már nagy a gáz. Feleségem sem ütötte meg sosem, de ő lényegesen többet ordít a gyerekkel. Ha megütném, azt valószínűleg megbánnám. Mondani nem mondanám a gyereknek, de megbánnám.

dec. 28. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!