Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők meg szokták bánni,...

A szülők meg szokták bánni, ha megütik a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Ha te szülő vagy és ütötted már meg, megbántad, bocsánatot kértél tőle?
dec. 28. 18:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Én sajnos pofon vágtam az enyémet,és mardos a lelki ismeretem.
dec. 28. 23:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem gyerekkoromban apám vert. Nem kicsit. Kékre zöldre.

Ő nem hogy megbánta, hanem büszke rá.

Szerinte így nevelt belőlem rendes embert, miatta tartok ott ahol...

(Holott neki a pszichológiai bajaimon kívül nem köszönhetek semmit)

Én kb 2x vertem a gyerekek hátsójára. Mind a 2x nagyon megbántam.

dec. 29. 09:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyámtól egyszer kaptam pofont, nem kért bocsánatot, de én voltam a hülye, ez tény. Nyávogtam, kérte szépen, emelt hangon, hogy fejezzem be, direkt nyávogtam tovább, mert "mérne", aztán megpofozott.

Hát, így jártam (rosszul esett neki, ezt utóbb azért bevallotta).

De volt olyan barátnőm, ahol rendszeres volt a "nevelő célzatú testi fenyítés" - értsd: mindenért elverték kb. Ott apuka egyenesen büszke volt, hogy milyen jólneveltek a gyerekek. Ja, mert féltek tőle mint a franc.

dec. 29. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

Én sosem voltam fizikai nevelést alkalmazni, főleg hogy engem úgy “neveltek” és tudtam semmit nem használ.

Egyszer volt hogy nagyon ijesztően ráordibáltam. Azt megbántam nem így kellett volna fegyelmezni, rászólni. Azóta nem volt.

dec. 29. 17:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször letagadják és úgy tesznek mintha nem emlékeznének rá. Sok szülő egóját sérti ha emlékeznie kell arra hogy rosszul nevelt, ezért inkább homokba dugja a fejét.
jan. 1. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!