Mindenkinél így telik egy "családi" kirándulás, hogy a gyerek harmadik kerék?
Pár napja voltunk autóval egy kis családi kiruccanásnak szánt kiránduláson...soha nem éreztem magam ennyire idegennek, nagyon rosszul esett, undorítóan viselkedett az anyám férje.
Egy szót nem szóltak hozzám egész idő alatt, csak egymással beszélgettek...amíg az anyám beugrott egy közértbe, a pasas inkább elővette a telefont, csakhogy ne kelljen velem kommunikálnia.
Az erdőben teljesen hátul hagytak, az volt a szerencse, hogy ismertem az útvonalat valamennyire és volt nálam telefon.
Egy olyan kerítésen kellett átmászni, amit az egyik félnek tartani kellett, hogy a másik sérülés nélkül átférejen...na, elsőnek ment az anyám, neki a férje tartotta, majd a pasas és ezzel ennyi volt...már mentek is, csak az anyám hirtelen visszafordult és segített.
Igazi férfi, mi? :))
Aztán kiszálltunk, hogy kávézzanak...leültek és le se tojtak.
Majd a pasas rondán rám kiabált, ami rosszul esett ès én voltam a szar az anyám szemébe...
Aztán a kilátónál egyfojtában közös fotókat csináltak, majd az anyám észrevette magát, hogy mekkora paraszt a férje, hogy neki az anyám fogdosása a családi fotó és odahívott...őszinte ember vagyok és nem mentem természetesen, szegény férje rosszul lett volna.
Ez a "férfi" 21 éve él velünk és mindig szemét módon bánt velem...a nevelőapám...ez lett volna az első közös valami.. 24 évesen még van 1 év az egyetemig és nem tudtam annyit keresni, hogy elköltözzek...de ez nagyon rosszul esett...ennyire éreztetni, hogy 3 kerék vagyok...hogy neki 2 fő a család és ezt a nagy család centrikus anyám elnézi neki..ès amikor elmontam, hogy mennyire kellemetlen volt ez az egész, nekem esett az anyám...ilyen kis klikket alkotnak itthon...jó lenne, ha elkapnék valami halálos betegséget és akkor vége lenne ennek az egésznek..
10!
Valószínűleg azt akarta írni, egy év múlva végez az egyetemmel.
Ktt az az alapvető probléma szerintem, hogy te felnőttként még mindig gyerek szemmel nézed őket és a világot.
Én is mentem többször kiràndulni anyummal és nevelőfaterommal. Tökéletesen jól tudunk beszélgetni mióta rájött, hogy én is felnőtt ember vagyok. Az is sokat segít persze, hogy nem ellenségként tekintek rá.. és igen.. tudnak anyával romantikus tiniként viselkedni, de megértem. (Én is fogdosom időnként a párom.. 😅) Ők pont ugyanolyan emberek mint te.
Jézusom...
Mennyi frusztrált beteg ember, rám és az esetemre vetítik ki az őke ért sérelmeiket...részvétem..
Nevelt? 😅
Egy büdös szót nem beszélt velem az ével alatt ez az idegen ember. Vagy a lakásban sörözött és játszott a számìtógépén vagy az anyámmal jártak el hetente szórakozóhelyekre, meg nyaralni ...én addig idegen helyre le voltam passzolva és hetekig nem láttam az anyukámat :)
Ez volt a család nekik :))
Előttem éltek nemiéletet szó szerint...bele léptem a véres óvszerbe 6 évesen.
A pasas egyszer leköpött 14 évesen...ott volt a köpete a szobámba, én meg sírtam és remegtem.
Az anyám meg mindig megszídott, amikor elmeséltem, hogyan bántalmaz a férje...mondván, hogy én nem hagyom őt élni és szakadjal le róla a *****-ba.
Össze vissza verte a kölyök kutyámat, én meg sírtam...a munkahelyèn nagy állatbarát :))
De örülök, hogy itt mindenki jobban tudja ❤
Ja, hogy fokozatosan adagolod a sztorit, egyre szornyubb dolgokat irva? Hallod, a problemad elmeletileg egy sima kis kirandulas volt, meg nem rad figyeles. Erre most betolod itt rank a lelkiterrort. Mondom mi a megoldas. Nem haza menni, ha befejezted az egyetemet pedig albiba vagy munkasszalloba menni. Latod, ilyen ku*va egyszeru.
Ha ilyen nagy problemaid vannak, miert mentel el meg veluk kirandulni is? Mert anyud megsertodott volna? Es akkor mi van? Meg mindig az a hat eves kislany vagy? Elmeselhetted volna nekik ezt amit itt leirtal, es nem mentel volna veluk. Aztan viselted volna a következményeket, mint egy felnőtt nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!