Mi vezethet egy szülőt arra, hogy a saját gyerekében ne bízzon meg?
Megérzi azt a szülő, mikor kell jobban odafigyelni a gyerekre.
Ha ez a gyereket zavarja, akkor nyilván valamit titkolni akar. Ez esetben viszont jogos, hogy a szülő nem bízik benne.
Bennem most se bíznak, pedig 35 éves vagyok, kb. egy hülyegyerekként kezelnek, tavaly vettünk lakást a párommal, 15 éve nagymamám meghalt a lakását eladták, anyuék vettek belőle mindenfélét, 1 milliót félreraktak, ezt kaptam meg amikor vettük a lakást, de ezt se én, hanem automatikusan az eladónak utalták, mert mint mondták "biztos el fogjuk szórni". Hát eleve nem magukból kell kiindulni, mert ők elszórták egy lakás árát, amit meg is tarthattunk volna, és kiadhattunk volna x évre, amíg mondjuk elkezdek dolgozni, kiszámoltam, mivel akkor alacsonyan voltak a lakásárak, 5 év alatt visszajött volna a lakás ára minimál albérlettel, de nem, nekik 1 milliós szobabútor kellett 15 éve a panelba.
Ja az elszórás úgy jött, hogy mertünk nyaralni menni külföldre (életemben akkor utaztam először repülőn) és mi biztos szórjuk a pénzt. Igaz most fizetem vissza az első hitelt 4 millió forintot (2 év van a többi hitelből), amit másfél év alatt tettem össze, csak ennyire vagyok pénzszóró alkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!