Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi vezethet egy szülőt arra,...

Mi vezethet egy szülőt arra, hogy a saját gyerekében ne bízzon meg?

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 20:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem mondjuk az, hogy nonstop hazudik.
2021. jún. 8. 07:38
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Tudnék mesélni, gyerekkori ismerősöm miket csinált a szülei háta mögött... nos, tőle már azt sem hitték el, amit kérdezett.
2021. jún. 8. 13:42
 13/17 KriszATüzes ***** válasza:
22%
Sok dolog lehet, devpéldául nálam fordítva van, mivel apám sokszor alázott meg màsok előtt s le is mulózott, valamint a titkaim kibeszélte 1 pohár bor után. Telefonomat folyamatosan nézte,így semmi személyeset mem beszélhettem azokkal akik egyáltalán szóba álltak velem.Annyit rólam,hogy 4s 8 évesen agydaganattal műtöttek emiatt lebénult a bal arcomb s vörös hajam miatt is szekáltak. Önbizalmam alig volt s apám mèg a földbe tiport mondván,inkàbb ő mint màsok... szóval röviden apám egy arrogáns egocentrikus fasz..
2021. jún. 9. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

Megérzi azt a szülő, mikor kell jobban odafigyelni a gyerekre.

Ha ez a gyereket zavarja, akkor nyilván valamit titkolni akar. Ez esetben viszont jogos, hogy a szülő nem bízik benne.

2021. jún. 12. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

Bennem most se bíznak, pedig 35 éves vagyok, kb. egy hülyegyerekként kezelnek, tavaly vettünk lakást a párommal, 15 éve nagymamám meghalt a lakását eladták, anyuék vettek belőle mindenfélét, 1 milliót félreraktak, ezt kaptam meg amikor vettük a lakást, de ezt se én, hanem automatikusan az eladónak utalták, mert mint mondták "biztos el fogjuk szórni". Hát eleve nem magukból kell kiindulni, mert ők elszórták egy lakás árát, amit meg is tarthattunk volna, és kiadhattunk volna x évre, amíg mondjuk elkezdek dolgozni, kiszámoltam, mivel akkor alacsonyan voltak a lakásárak, 5 év alatt visszajött volna a lakás ára minimál albérlettel, de nem, nekik 1 milliós szobabútor kellett 15 éve a panelba.

Ja az elszórás úgy jött, hogy mertünk nyaralni menni külföldre (életemben akkor utaztam először repülőn) és mi biztos szórjuk a pénzt. Igaz most fizetem vissza az első hitelt 4 millió forintot (2 év van a többi hitelből), amit másfél év alatt tettem össze, csak ennyire vagyok pénzszóró alkat.

2021. jún. 18. 09:01
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Ja és kiszámoltam, hogyha megtartjuk a lakást, kiadjuk 6 évre, amíg elkezdek dolgozni akkor visszajön a lakás ára majdnem 500 ezer híján, tehát akkor van egy lakásod, van lóvéd, de én utána is fizettem volna egy 40-50 ezret anyáméknak, tehát igazából még jól is jártak volna, mert 10 év alatt duplázza a lakást, amit ha megtartottunk volna most eladunk 25 millióért (garzon volt), tehát nettó nyereség, az a gond, hogy 20 évesen lehülyéztek amikor ezt levezettem (azt nem tudtam, hogy felmennek az árak, de a többi részét igen, azt azért gondoltam, hogy lejjebb nem fognak menni, mert 3.5 m ért a garzon akkor, úgy számoltam egy 7-10 millióra megy majd fel.
2021. jún. 18. 09:06
 17/17 anonim ***** válasza:
63%
Hogy nagyon hiányos és beteg az elméje, amik miatt nem.tud egy kapcsolatot akkor sem kialakítani, ha kezdetektől fogva kapcsolódhat valakire.
2021. júl. 9. 05:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!