Volt már, hogy a szüleitek leszidtak valamiért, amit nem érdemektetek meg?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 22:54
11/13 anonim válasza:
Nem mondom, hogy túl jó gyerek voltam, de 17 évesen anyám közölte, hogy mostmár takarodjak el itthonról. Nem vettem igazán komolyan, majd egyszer egy nagyobb veszekedés után arra jöttem haza, hogy minden cuccom ki van rakva a teraszra. Mostmár mehetek. Legnagyobb bűnőm az volt, hogy apám fia vagyok, akibe anyám még a válásuk után 6 évvel is nagyon szerelmes volt, de ennek ellenére gyűlölte is őt, mivel vagy 20 nővel megcsalta. Fater ebben az időben külföldön dolgozott, de hála Istennek volt egy kis háza messze a várostól, oda tudtam menni és fél évig teljesen egyedül laktam. Küldött némi pénzt, de nem mindig volt minden kiadásra elég, (fateromnak volt egy másik családja itthon, 5 gyerekkel) ezért kénytelen voltam gimnázium mellett dolgozni. Nehéz időszak volt, de sokat tanultam belőle.
12/13 anonim válasza:
Többször is...pl. vettem a zsebpénzemből egy Ady Endre könyvet, és leszidtak, miért erre költöm el a zsebpénzem. Inkább örültek volna, hogy könyvet veszek baromságok helyett. De a legdurvább azt volt, hogy nagymamám vett nekem is és az unokatestvéremnek is egy buborékfújót, és amikor anya meglátta, lecseszett, hogy én elloptam az unokatesómtól, szégyelljem magam, hogy tolvaj vagyok...erre kitört belőlem a sírás, nagymama is erre előjött, és elmagyarázta anyámnak, hogy ő vette nekem. AMúgy sose loptam, nem értettem, miért vádol ezzel. Most hirtelen ezek jutottak eszembe
13/13 anonim válasza:
Az összes leszídás ilyen. Értelmetlen, primitív, negatív hatású, negatív energia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!