Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a lányotokat a...

Engednétek a lányotokat a barátjával nyaralni?

Figyelt kérdés

Egy éve együtt vagyunk a barátommal és szeretnék vele elmenni nyaralni 3-4 napra. Az anyukámat megkérdeztem erről, ő meg egyből rávágta, hogy nem. Már többször is volt itt a barátom, de itt aludni soha nem engedte.

Hogyan tudnám meggyőzni? Szerintem normális dolog, ha elmegyek a barátommal nyáron, meg amúgy is, szeretnék vele sok időt együtt tölteni. Ösztöndíjam is van, szóval neki fizetni sem kéne.

Vagy én látom rosszul, és mások sem engednék a lányukat?

18/L

2021. jún. 4. 20:27
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
7%

Persze csak mondja meg mikor jön hogy addigra összepakoljam a cuccát :-D Hiszen felnőtt nő, akinek nem mondhatom meg mit csináljon.

És meglepő, de én is felnőtt nő vagyok, tehát nekem se mondhatja meg senki, ha ki akarom rakni mint azt a bizonyos macskát megteszem.

Nee ne gyertek a köteles vagy eltartani míg tanul dumával. Vannak kiskapuk, nem is egy :-D

2021. jún. 6. 12:11
 42/44 anonim ***** válasza:
92%
#41 Javaslom, hogy ásd el magad!
2021. jún. 6. 12:18
 43/44 anonim ***** válasza:
89%
41# jó hagyjuk, menjél, írd meg azt a pár utolsó leckét, ami még hátra van év végén, hátha segít esetleg emelni a szellemi szinteden.
2021. jún. 6. 12:30
 44/44 anonim ***** válasza:
84%
Persze. Legyen csak boldog és szerelmes.
2021. júl. 9. 17:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!