Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a lányotokat a...

Engednétek a lányotokat a barátjával nyaralni?

Figyelt kérdés

Egy éve együtt vagyunk a barátommal és szeretnék vele elmenni nyaralni 3-4 napra. Az anyukámat megkérdeztem erről, ő meg egyből rávágta, hogy nem. Már többször is volt itt a barátom, de itt aludni soha nem engedte.

Hogyan tudnám meggyőzni? Szerintem normális dolog, ha elmegyek a barátommal nyáron, meg amúgy is, szeretnék vele sok időt együtt tölteni. Ösztöndíjam is van, szóval neki fizetni sem kéne.

Vagy én látom rosszul, és mások sem engednék a lányukat?

18/L

2021. jún. 4. 20:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
94%
Azt írod, hogy a saját pénzedből állnád, 18 éves is elmúltál, szóval hacsak nem valami drogos/alkesz rosszéletű a csávó, akkor semmi akadálya nem lenne.
2021. jún. 5. 00:53
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Meg se fordult a fejedben, hogy megkérdezd, hogy mért nem? Hogy a fenébe lehetne meggyőzni addig, amíg nem tudjuk, hogy miről kell?
2021. jún. 5. 00:56
 33/44 anonim ***** válasza:
92%
Én elmehettem, pedig ez 1994-ben volt. Görögországba mentünk 3 hétre kocsival a barátommal, 18 múltam azon a nyáron.
2021. jún. 5. 11:10
 34/44 anonim ***** válasza:
25%

Én elengedném.

Engem pl 20 évesen sem, vagy hogyha "szerintük" későn értem haza, "véletlenül" benne hagyták a zárban a kulcsot és sohasem hallották sem a csengőt, sem a telefonjukat.

Ennyit erről, hogy közöld, hogy mész és menj. Hidd, el, nagyon nem poén télen hajnalban a szaletliben fagyoskodni, mert a családod egy brom.

Persze, az öcsém mehetett bárhová, egy szót nem szóltak miatta.

2021. jún. 5. 11:39
 35/44 anonim ***** válasza:
52%
34# de minek hagytad, hogy megleckéztessenek? Haza se kellett volna menni, csak reggel.
2021. jún. 5. 11:59
 36/44 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként volt egy ismerősöm, akinél még ezt próbálták a szülők, de olyan hangosan kiabált éjszaka, hogy halló, nyissátok ki, hogy többet nem próbálkoztak vele, hogy kicsukják, mert szégyellték a szomszédok előtt a lármát.
2021. jún. 5. 12:01
 37/44 anonim ***** válasza:
32%
Erre az az orvosság utolsó, hogy rendőrt hívnak a rendbontóra.
2021. jún. 5. 14:34
 38/44 anonim ***** válasza:
94%
37# aki felmutatja a lakcímkártyáját és szörnyen aggódik, hogy miért nem nyitják ki, hisz otthon vannak és majd bezörgetnek a rendőrök, hogy miért nem engedik be, csak nem vészhelyzet van pl. holtan fekszenek a padlón.
2021. jún. 5. 16:33
 39/44 anonim ***** válasza:
0%
És akkor a szülők közlik hogy hazudott a "gyermek" és annak ellenére akart bemenni hogy kiették otthonról.
2021. jún. 5. 16:46
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
#39 a lakcímkártyán rajta van a neve és a címe. Tehát neki joga van bemenni abba a házba. A rendőrt pont nem érdekli hogy a szülők "kirakták"
2021. jún. 5. 17:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!