Egy éve együtt vagyunk a barátommal és szeretnék vele elmenni nyaralni 3-4 napra. Az anyukámat megkérdeztem erről, ő meg egyből rávágta, hogy nem. Már többször is volt itt a barátom, de itt aludni soha nem engedte.
Hogyan tudnám meggyőzni? Szerintem normális dolog, ha elmegyek a barátommal nyáron, meg amúgy is, szeretnék vele sok időt együtt tölteni. Ösztöndíjam is van, szóval neki fizetni sem kéne.
Vagy én látom rosszul, és mások sem engednék a lányukat?
Te aludtál már a barátoddal, úgy, hogy tudott róla, megengedte?
Mert ha még az együtt alvást sem engedi, elég mélyvíz a 3-4 napos nyaralás.
Engem amúgy engednek.
2021. jún. 4. 20:35
4/44 anonim válasza:
18 éves vagy, szerintem itt ez már nem enged nem enged kérdése, hanem mondod, hogy mégy és ez van. Nem kéretőzöl, hanem bejelented, hogy mégy. Mit csinál? Jobb, ha megszokja. Nekem mikor ennyi idősen magyarázatak, akkor mondtam, hogy hagyjon már békén, anyám a 18-at épp betöltötte már házasodott, apám volt ekkor 19 éves, egy év múlva születtem én, nekem meg elkezdenek itt magyarázni, hogy nem aludhatok ott valakinél. Mi van? eleve nem kérdeztem, hogy hanem mondtam, hogy tudjanak róla. Utána nem is feszegették.
2021. jún. 4. 20:36
5/44 anonim válasza:
4es akkor anyukának is csak bejelentenie kell hogy akkor mikortól hazajön magát tartja el igaz? Hiszen mindketten felnőttek.
2021. jún. 4. 20:38
6/44 anonim válasza:
Ha elmúltál 18, akkor nagykorú vagy, te dönthetsz ,ha akarsz ,elmész.
2021. jún. 4. 20:39
7/44 anonim válasza:
5-ös az a szülő, aki 18 évesen "nem engedi el" a barátjával nyaralni, az keresztbe feküdne üvöltve zokogva a küszöbön, ha azt mondaná, hogy akkor ő viszontlátásra elmegy lakni és élni máshova. Amúgy meg mit gondol, szeptemberben mi lesz? Nem mehet tovább tanulni, mert az egyetemről nem tud éjszakára hazamenni minden nap?
2021. jún. 4. 20:41
8/44 anonim válasza:
Ez olyan jópofa mikor 18 évesen hipp hopp aztcsinálja az ember amit akar, de ha a szülők kib*sszák otthonról akkor az mindenkinek egyből baj :D gondolom csak addig okés a dolog amíg 18 évesen is pénzeli a szülő a gyereket és örüljön a szerencsétlen szülő ha még hozzá méltóztatik szólni a gyereke :D
2021. jún. 4. 20:41
9/44 anonim válasza:
2.-nál és az 5.-nél a pont.
- Nem mindegy, ki/mi a pasi.
- Ha a pasival utazni nagylány, akkor a pasival/egyedül megélni is legyen az!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!