Hogyan bocsássak meg apámnak, anyámnak és anyám férjének?
Apám egy éves korom előtt elhagyott minket, minden nyom nélkül. Azóta ritkán fizetett minimum gyerektartást, hogy elkerülje a börtönt, de nem beszéltünk.
Anyám boldogtalan volt. Az életben sikertelen volt, sosem volt elég pénze, de egy kicsit sem törekedett, hogy jobb életünk lehessen. Még kisgyerek koromban összejött a mostani férjével, aki nem fogadott el engem. Bántalmazott szóban, fizikailag. Anyám nem állt ki sosem mellettem, a mai napig együtt vannak. Sosem kaptam anyagi és érzelmi támogatást sem. Gyerekük is született. Én magam voltam, dolgoztam mióta az eszemet tudom, és a barátaim segítettek. Anyám is bántott, elköltöztem, amint lehetett. A karrieremben kimondottan sikeres vagyok, hatalmas hajtóerő a múltam. Viszont erősen szorongok, és bizalmatlan vagyok. Ez pedig lassan felemészti a teljesítményemet. Szeretnék egy morális útmutatást, hogy mit kezdjek a múltammal. Nem szeretném, hogy tönkretegyen. 22 vagyok, teljesen független tőlük minden tekintetben.
Mit gondoltok?
Köszönöm előre is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!