Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan bocsássak meg apámnak,...

Hogyan bocsássak meg apámnak, anyámnak és anyám férjének?

Figyelt kérdés

Apám egy éves korom előtt elhagyott minket, minden nyom nélkül. Azóta ritkán fizetett minimum gyerektartást, hogy elkerülje a börtönt, de nem beszéltünk.

Anyám boldogtalan volt. Az életben sikertelen volt, sosem volt elég pénze, de egy kicsit sem törekedett, hogy jobb életünk lehessen. Még kisgyerek koromban összejött a mostani férjével, aki nem fogadott el engem. Bántalmazott szóban, fizikailag. Anyám nem állt ki sosem mellettem, a mai napig együtt vannak. Sosem kaptam anyagi és érzelmi támogatást sem. Gyerekük is született. Én magam voltam, dolgoztam mióta az eszemet tudom, és a barátaim segítettek. Anyám is bántott, elköltöztem, amint lehetett. A karrieremben kimondottan sikeres vagyok, hatalmas hajtóerő a múltam. Viszont erősen szorongok, és bizalmatlan vagyok. Ez pedig lassan felemészti a teljesítményemet. Szeretnék egy morális útmutatást, hogy mit kezdjek a múltammal. Nem szeretném, hogy tönkretegyen. 22 vagyok, teljesen független tőlük minden tekintetben.

Mit gondoltok?

Köszönöm előre is.

2021. máj. 31. 01:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
hogyan lehetne ebből jó viszony? A kérdező nem agyalágyult, hanem bántalmazott. Nem fogja elfelejteni. soha.
2021. máj. 31. 17:28
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Én menekülnék helyedben ilyen környezetből. Maximum néhány hetente pár órás látogatás.
2021. máj. 31. 22:42
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Menj pszichoterápiára. Csodát fog tenni.
2021. júl. 10. 12:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!