Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem akarják kifizetn...

A szüleim nem akarják kifizetni a barátom részét a nyaralásból? Ilyenkor mit mondjak?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt, ha az ő családjával megyünk valahová, mindig hívnak és fizetik a részemet is. Eddig voltunk kétszer wellnessezni, ami jó, nem akkora kiadás, de a nyaralást már most kérdezték, hogy ugye megyek én is, mert akkor úgy foglalják a szobákat, repjegyeket.

Ezt sem fogják engedni kifizetni, a wellnessnél is mondták, hogy szó sem lehet róla, pedig én is mondtam, anyukám is felhívta őket.

Mi is megyünk családilag majd nyaralni a nyáron, Görögország biztos egyelőre. Tesóm párja 4. éve jön velünk mindenhová, neki kifizetik az utat, viszont mondták, hogy a barátomnak nem, mert lehet a nyár végére már együtt sem leszünk és akkor kb mintha 800 ezret kidobtak volna az ablakon. Meg hogy egy 4 napos wellnesst ne hasonlítsak már össze egy kéthetes tengerparti nyaralással... Jó, nem is a wellnessről van szó, hanem hogy én is megyek velük nyaralni, az is hasonló árban lesz, a barátom szülei azt meg állják nekem és ezért kellemetlen.

Nem kis összeg, tudom. De közben azzal, hogy nekem nem kell fizetnem a barátomékkal semmit, ez kb visszajön. Csak ez meg nekem olyan ciki, hogy mondtam már a barátomnak is, ő is így szervezi a nyarat, és akkor most közöljem még, hogy ja de amúgy ezt neked kell kifizetni...

2021. máj. 29. 13:31
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/213 anonim ***** válasza:
29%

A zsebpénzt amúgy ki a fene adná, ha nem a szülő?

Azért mert gazdag családba született, miért kell szétcincálni?

Vannak gazdagok. Ha nektek nem tetszik, akkor is.

2021. máj. 29. 17:15
 112/213 anonim ***** válasza:
23%
Minden szülő olyan gyereket érdemel, amilyet nevelt magának.
2021. máj. 29. 17:17
 113/213 anonim ***** válasza:
38%
Sokaknak savanyú a szőlő.
2021. máj. 29. 17:19
 114/213 anonim ***** válasza:
35%
Nincsen ezzel a lánnyal semmi baj. Nektek van bajotok: az , hogy van pénzük.
2021. máj. 29. 17:19
 115/213 anonim ***** válasza:
44%

A sok, ovis kora élmunkás sztahanivista agyát elborította az irigység és a rosszindulat.

Semmi gond nincs veled. Jómódban élő, 17 éves kamasz vagy, aki még gyerek.

Az itteni fura népség lepontozta, de én is azzal értek egyet, aki szerint a szüleid a hunyók.

Elnézik, hogy téged elvisznek nyaralni és nem honorálják kellőképpen.

Ha korainak látják a fiúd pénzelését, azt miért nézik tétlenül, hogy téged utaztatnak?

Te még egy gyerek vagy, kiskorú, én biztos nem engedtelek volna el a szüleid helyében.

Ha hisztizel elveszem az útleveled, személyid.

A szüleid a haszonlesők nem te.

Nem is értem miért téged hibáztatnak az ide írók, hiszen ebben a sztoriban a szüleid a hunyók.

2021. máj. 29. 17:28
 116/213 anonim ***** válasza:
72%
amugy tenyleg a szuleid a hibasak, ha nem akartak “visszafizetni” a baratodeknak a wellnesst, akkor nem kellett volna elengedniuk veluk.
2021. máj. 29. 17:34
 117/213 anonim ***** válasza:
16%

Úristen, mennyi ostoba, irigy ember van itt. :D Hát, én is elfogadtam volna a nyaralást, ahogy szerintem mindenki más is. Felesleges itt álszenteskedni.

Kedves Kérdező, szerintem itt az a probléma a legtöbb válaszolóval, hogy sajnos nincsenek olyan anyagi helyzetben, mint ti, így nekik nyilván több időbe telne összespórolni egy nyaralás árát. Én is ilyen vagyok a párommal, mi is teszünk félre a fizetésünkből a nyaralásunkra, de eszem ágában sem lenne irigykedni a gazdagabb rétegre. Ha nekem is lenne sok pénzem, én is ugyanígy csinálnám, mint ti.

Élvezd ki a fiatalságod, nyaralj, bulizz, lesz még bőven időd arra, hogy dolgozz. Egyszer fiatal az ember, ezek az évek soha nem fognak visszajönni. Kellemes nyaralást kívánok nektek.

26/N

2021. máj. 29. 18:42
 118/213 anonim ***** válasza:
75%
szerintem simán mondd el a szüleidnek, hogy ez így kellemetlen, hogy az ő szülei fizetik a nyaralásodat, ők meg nem akarják. ha elengednek velük, akkor nekik ez nem tűnik furcsának?
2021. máj. 29. 18:51
 119/213 anonim ***** válasza:
77%
Engem csak az érdekel, hogy miért nem tűnt fel, hogy ez egy kamukérdés? Az elmúlt 3 hónapban nem nagyon lehetett menni wellnessre, pláne nem 2X…
2021. máj. 29. 18:53
 120/213 anonim ***** válasza:
70%
🤦‍♀️ Oh jaj lelkem.. 🤭 Téged még jó sok meglepi fog érni..
2021. máj. 29. 18:54
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!