Ilyen helyzetben adnátok kölcsön?
Tini koromban azt hallgattam éjjel-nappal, hogy tartozom a szüleimnek mert felneveltek.
Mikor elköltöztem ordibáltak, hogy ha nem lesz pénzem akkor nehogy forduljak hozzájuk.
Nem költöttek rám, normális ruháim nem voltak. Le voltam fogyva. Volt hogy nem ehettem mert nem adtam bele a családi kasszába stb.
Na most jól keresek, élek-virulok.
És írt nekem anyám, hogy adjak nekik kölcsön mert ennyivel tartozom.
Ti adnátok így kölcsön?
A szüleimről van szó.. de mégsem szeretnék segíteni nekik.. emiatt kicsit bűntudatom van :/
45-kissé ellentmondásos vagy...
"akkor is köteles adni VALAMENNYIT. "
aztán a végén:
"10-20000 ft nem vészes. És nem is kötelező."
Hát szerintem NEM KÖTELEZŐ. És azért, mert világrapottyantotta és terrorizálta, nem jár neki SEMMI, elárulom.
Nagyon hülye, gyenge, ostoba, aki hagyta magába plántálni, hogy ő a szülő lekötelezettje.
A kedvencem: ahát mégiscsak a szülei... Ne b@ssza már meg ,ő meg mégiscsak a GYEREKE volt, vagy mi a szösz és NEM KAPTA meg semmilyen szinten (lelki, anyagi, stb) ami egy gyereknek járna!!!!
Bocsi, most látom a kérdésed.
Hát én nem tudom, az a baj, nagyon befolyásolható vagyok. Az igazság az, hogy én sem adnék, de ha a te helyedben lennék, lehet megtenném, még akkor is, ha tudom, hogy nem kellene. De a lelkiismeretem miatt egyszer megtenném, de szerződéssel, hogy vissza kelljen adniuk. Ha nem teszik, akkor van mire hivatkozni, miért nem adsz többet. Szerencsére nem akkora összeg, így tanuló pénznek jó lehet NEKIK, hogy lássák, hogy cseszték el a kapcsolatukat a gyerekükkel.
Viszont érdekelne, hogy az eltelt egy hónapban mi történt, változott-e valami, adtál-e végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!