OTP személyi kölcsön felvétele ilyen helyzetben? Fontos!
Figyelt kérdés
Minden papírom megvan hozzá, munkáltatói igazolást is kaptam, hogy havi rendszeres jövedelemmel rendelkezem, szerződésem határozatlan időre szól. Ma bementem az OTPben, a probléma annyi volt hogy nem OTP-s munkáltatói igazolást vittem be, de az ügyintéző megnézte amit vittem. Kaptam egy OTPset hogy töltse ki a főnököm. Viszont van egy olyan rublika hogy a 3 havi jövedelem összege, átlaga. Sajnos bejelentve két hónapja lettem, teljes munkaidőben, előtte 1 hónapig alkalmi bejelentéssel dolgoztam. Van rá esélyem most hogy nem fogják elfogadni mégsem? Előre is köszönöm.2017. nov. 20. 18:24
1/5 anonim válasza:
az alkalmi bejelentés is bejelentés, szóval az 1 hónap + 2 hónap jövedelmed összege kijön, nem? :D
2/5 A kérdező kommentje:
Az ki igen, csak nem tudtam, hogy az is beleszámít :) Illetve az alkalmi miatt a 3 hónappal elosztva nem fogja kiadni a minimálbér összegét..
2017. nov. 20. 18:36
3/5 anonim válasza:
Olvasd el a feltételeket, általában bármilyen hitelnek feltétele szokott lenni a legalább 3 hónapos munkaviszony.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. A próbaidőm pont két hét múlva fog lejárni.. :/
2017. nov. 20. 19:01
5/5 Koplárovics Béci válasza:
Ez szerepel az OTP-s munkáltatóin:
"Alulírott munkáltató kijelentjük, hogy
•nevezett dolgozónk nem áll felmondás vagy próbaidő alatt,"
Azaz egy felelős vezető ezt a munkáltatóit nem írhatja alá (vagy kihúzza a próbaidő részt, de akkor az OTP fogja elutasítani), mivel próbaidős vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!