Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ciki visszakerni az adosagot...

Ciki visszakerni az adosagot egy barattol ha az nehez helyzetben van? A tobbi lent

Figyelt kérdés

Kolcsonadtam kb.mar 1eve 35e, amit kb.1evig elfelejtett visszaadni. Kertem hogy adja meg 2honappal ezelott mert elegge kifogytam en is a penzbol, orvosi kezelesek stb.re volt szukseg.

A felét ekkor megadta az adosagnak.

Õk epítkeznek es minden forintra szukseguk van.

Ciki ha nem engedem el az adosag masik felet ,ti mit tennétek?

#adósság #kölcsönadás #kölcsön baráttól
2019. aug. 16. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Visszakérném. Mindenki pénzből él, már bocsánat, de ha építkezésre van pénz, akkor azt a 17500Ft-ot mar igazán megtudja adni. Mondd meg neki, hogy nagyon nagyon kellene az a pénz és adja oda.
2019. aug. 16. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nos, az építkezés saját döntés. Köhögje csak ki szépen az adósságát!

Ha arról lenne szó, hogy az utcára kerülés, az éhhalál fenyegeti nap, mint nap, akkor nem kérném vissza, legfeljebb ha én is pont annyira rossz helyzetben lennék. De talán még akkor sem. Viszont az építkezés nem egy ilyen dolog. Adja csak szépen vissza, főleg ha neked is kell.

2019. aug. 16. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kérd vissza, te is pénzből élsz.
2019. aug. 16. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az építkezés nem szükséglet, szóval kérdd csak vissza. Mármint, ha nekik is nagyon szükségük lenne rá, mert mit tudjam én, valami orvosi bajok, vagy valami, akkor nem kérném vissza. De így, hogy építkeznek (aminél az a kis pénz, amivel tartozik, az nem számít sokat), és neked tényleg szükséged lenne a pénzre, ezért kérdd vissza. Barát ide vagy oda, már 1 éve vissza kellett volna adnia a pénzt. Szörnyű, hogy ennyi pénzt képtelen volt visszaadni ennyi idő alatt, de építkezésre persze van idő és pénz.
2019. aug. 16. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feladatod a másik eltartása, már réges-rég vissza kellett volna adnia.
2019. aug. 16. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy kőműves napi bére 30 000 ft. Ha építkezik és gondot jelent neki kifizetni 17500 ft-ot akkor átver téged.
2019. aug. 16. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem igazi barát...
2019. aug. 16. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Visszakérném mindenképp.

Egyrészt 35 ezer alapból aprópénz a mai világban (tudom, tudom, van akinek sok, majd most le leszek pontozva), nem ez fogja földhöz vágni. Másrészt elég cigányság hogy úgy kell kikönyörögni, hogy ugyan adja már vissza azt ami az enyém. Az ilyennel szóba nem állnék.

Illetve ha építkezik ott milliók, vagy minimum százezrek forognak, szintén nem az a 17,5 ezer fog neki hiányozni. vagy ha mégis akkor ott ette meg a fene az egész építkezést.

2019. aug. 16. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!